Gyorsan lehet fogyni ha naponta csak egyszer eszek, ebédkor?
Tudom hogy nem ez a normális útja a fogyásnak és biztos egészségtelen is. Iszonyatosan nagyra nőtt a hasam.
Ha kibírom, és most úgy néz ki kibírom, akkor gyorsan le lehet fogyni hasból, ha csak ebédelek, normális adagot, azon kívül egész nap nem eszek? Folyadékot csak vizet iszok. És beiktatok nagyobb sétákat minden nap.
1. Nem lesz tartós fogyás, lehet hogy sokat fogsz fogyni, de amint abba hagyod a duplája jön vissza.
2. Attól hogy fogysz, nem biztos hogy a hasadról fog lemenni a zsír
3. Ilyen életmód mellett azt éred el hogy az izmodból fogysz tehát sokkal rosszabbul fogsz kinezni mint most.
4. Állandóan éhes leszel, rossz lesz a kozerzeted, ideges leszel, falasi rohamok fognak rád törni.
En szerintem a hizast a tuleves es mozgashiany okozza. En raalltam a napi 3szori evesre. Mai kajam:
Reggeli:1 szelet teljes k.kenyer rasutve egy szelet sajt, egy fott virsli, paprika, egy sima normal epres joghurt, tea. Ebed: egy szelet t.k. kenyer, pizzakrem, 2 db dan szalami, pepperoni, kukorica rasutve, paprika, joghurt ( csak mert szeretem, de ez az aromas cukros verzio). Vacsi: egy sajtal toltott pipifasirt, parolt zoldseg, savanyu ubi. Nem mondom hogy nem ferne belem meg kaja, de jol raalltam erre es ugy megszoktam hogy mar nem vagyok ehes.
Igazából nem magam miatt csinálom, hanem azért mert tudom, hogy mások számára visszataszító ahogyan kinézek.
Az a terv, hogy viszonylag nagyobb zsírtömeg lekerüljön rólam. Nem tudom ez mennyi idő ezzel az evési ritmussal és pici mozgással. Ha már mondjuk 10-20 kilót fogynék, akkor már könnyebben tudok mozogni, mert ezt most nehézkesnek érzem és akkor visszatérek a napi 3 étkezéshez de csak keveset ennék este. Mellette intenzíven mozognék.
Hát nagyon remélem hogy ez alatt a pár hónap alatt ne az izomból fogok fogyni, bár abból nem lehet túl sok rajtam.
A kedvem így is úgy is rossz, így legalább van valami célom.
Két lehetőséget látok (saját tapasztalatból):
1) Összeszorítod a fogadat és kibírod pár napi vagy hétig, hogy csak ebédelsz. Ennyi idő alatt átáll a szervezeted, hogy akkor legyél éhes, amikor enni szoktál.
2) Kevesebbet eszel, de többször. Nekem az vált be legutóbb, hogy ötször ettem egy nap, így mindig csak 2-3 órát kell kibírni a következő étkezésig.
Ha 10-20 kilót fogynál koplalással, nem tudnál könnyebben mozogni, mert lemenne az összes izmod, szédülés, ájulás, gyengeség, faradtság lenne folyton. Plusz szarul is néznél ki, mert a zsír nagy része maradna, izmot meg lefogynád. Miért kellenek ezek a barom ötletek?
Kalóriadeficites egészséges diéta kis sporttal miért nem jó???
Szerintem inkább kétszer egyél. Ha napi mondjuk 1500-1700kcal a kereted(adatok nélkül ez csak hasraütés) azt el tudod osztani kétfelé úgy, hogy bőséges étkezés legyen.
Nekem személy szerint sok az 5 étkezés és el is aprózódnak az adagok. Amúgy sem reggelizem, ébredés után kb. 4 óra hosszáig nem is tudok enni. Kétszer vagy háromszor eszem, attól függően mennyire kalóriadús az ebéd.
Arra ügyelj, hogy függetlenül az étkezések számától, megfelelő mennyiségű kalóriát vigyél be, ne koplalj. A kalóriaszükségleted pl. a kalóriabázis alkalmazással tudod kiszámolni. Ott amúgy mindent tudsz vezetni, csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!