Hogyan tudnék úgy gyorsan fogyni, hogy közben nem sportolok, vagy edzek?
Sokszor olvastam már, hogyha fogyni szeretnék, menjek el napi szinten legalább 1 óráig sétálni, kint lenni a levegőben, plusz ne egyek össze-vissza. "Össze-vissza" alatt az édességeket és a nagyon zsíros ételeket értem. Hozzá még ne igyak ilyen üdítőitalokat.
Mondjuk a mozgás nincsen kizárva nálam, mert kollégista vagyok, és a középiskola legalább bő 20 percre van a kollégiumtól, s szokott olyan lenni, hogy testnevelés órákon elmegyünk sétálni, aztán mehetnek a diákok haza. Mostanában naponta maximum kétszer eszek; két zsemlét, vagy kiflit, reggel és délután, de ha még éhes vagyok, joghurtot is eszek.
Ha úgy vesszük, naponta akkor háromszor eszek; kifli vagy zsemle, joghurt. Legalább 40 percet sétálok, az üdítőket elhagytam a hashajtóval együtt. Zöldségeket, gyümölcsöket szeretem, azt bármikor megeszem, ha hozzájutok a kollégiumban. Most 55.7kg vagyok. Azt olvastam, hogy egy 16 éves lány átlagos testtömege 53kg. Jelen pillanatban az a célom, hogy 2.7kg-t leeresszek magamból, majd még 3kg-t. Bár az is lehet, hogy 50kg alá szeretnék még kerülni.
Azon kívül, hogy mit eszek, 40 percet vagy többet sétálok, mit tehetnék, hogy gyorsabban fogyjak?
Egy 16 éves lány lehet 180 cm is és 155 cm is.
A testi genetikai adottságok is okozhatnak jelentős alkatbeli eltérést, ezt nem kötekedésként írom, hanem hogy "Azt olvastam, hogy egy 16 éves lány átlagos testtömege 53kg" ezt csak egy tájékoztató adatnak, ne kötelező értéknek tekintsd.
Ha mégis úgy gondolod hogy neked még fogynod kell, akkor a séták után tarts egy 20-30 perces könnyű tornát is, vagy pedig nyújtsd meg kicsit a sétákat.
A sok bullshit helyett csak olvasd el ezt a cikket:
Kifli meg zsemle? Napi 3x??? Wtf
Itt a probléma. Szemetet eszel.
Ha nem sportolsz, akkor kevesebbet kell egyél.
Meleg ételt mit eszel?
Csak ha belebetegedsz.
Fogyni csak lassan lehet ha nem akarsz belole problemat
Kevesebbet kell enni, de nem tul keveset. És ekozben figyelni a tápanyagokra, zöldségek, gabonák stb
Sport nélkül is lehet fogyni, de picit lassabban mint sporttal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!