Tetszik egy fiú, de nem tudom hogyan mondjam el neki hogy kövér vagyok s félek az első találkozástól. Mit tegyek?
soha nem írtam még ide azért remélem hogy egy normalis valaszt is kapok majd.
szoval a lenyeg, hogy par napja elkezdtem egy fiuval beszelgetni instagrammon, tipikus szoke srac jo stílussal nagyon jokat beszelgetunk keso estig is.
mar felmerült a kerdes a talalkozasban, de en nagyon felek emiatt.
tudni kell, latta hogy nezek ki, legalabbis az arcomtol a torzsemig.
homokóra alakom van viszont teny túlsúlyos vagyok es nagyon nagyok a combjaim:( amihez hozza jar a pocak is. egyebkent teszek ellene, surun eljarok mozogni es tartom is a kalória bevételt is (egyebkent pajzsmirigyes vagyok)
nem tartom magam csunyanak legalabbis arcom szerintem szep jol is oltozkodok viszont nagyon bizonytalan vagyok a testemmel kapcsolatban.
mit kene tennem? beszeljem meg vele? vagy hagyjam az egeszet ?
Találkoztok, aztán eldönti, mit gondol: hidd el, most mindkettőtökben egy a valóságosnál ideálisabb kép él a másikról.
Lehet, hogy róla meg az derül ki, hogy 150 cm. Tapasztalatból tudom, hogy vannak néha meglepetések.
De feltehetsz néhány más jellegű képet is magadról, ha akarod. Így legalább a jövőben sem kell ezen gondolkodnod.
Ha látott rólad képet, akkor tudja, milyen vagy, nyugi, nem fogja azt gondolni, hogyha nagydarab a felsőtested, karjaid, stb, akkor majd pálcikalábaid lesznek.
Ismerek olyan lányt, aki 90 kilós vagy több, mégis olyan pasijai vannak mindig, akik mellé valami modellt képzelnél. :DDD (Az arca neki is szép + nagyon jó fej, vidám csaj.)
update: ma beszéltem vele s el is kuldtem neki a testem majd par órával ezelott be nyögi hogy igazabol rájött hogy nem hazudhat tovabb maganak sem masnak. s legyen ennek vege.
igazabol nem lettem meglepve szamittam ra de akkor legalabb mondja a szememben hogy ‘ja…dagadt vagy bocsi nem tetszel’
levan tudva.
egyebkent koszonom szepen a valaszokat :)
a 6-os válaszolonak. igazabol mar tokmindegy, nem lesz találkozó tegnap este folyaman az egesz kapcsolatot lezartam vele
a hetesnek meg annyi, hogy igen szerintem is kepes lennek vasárnapig leadni 10-15kgt ;) de szerencsere nem kell mar. mert nem lesz semmilyen talalkozo, nagyokos
"erős csontozatú" Persze, olyan erős a csontsűrűsége, hogy +20 kilót rápakol :D
Hagyjuk már, a kérdező TUDJA hogy túlsúlyos, mégsem tesz ellene. Semmi baj, az ő döntése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!