Mivel tudnám sikeresebbé vagy gyorsabbá tenni a fogyásom?
Mozogni keveset mozgok sportként, mert sokat dolgozom és későn érek haza. Nektek mi vált nagyon be?
Eddig..: 46kg ment le.. 19 hónap alatt.
Igazad van, általában (de nem feltétlenül) valóban vagy-vagy: sikeres vagy gyors.
A tiéd eddig mindkettő volt (túl gyors igazából), ha továbbra is sikeres szeretnél maradni, akkor inkább azt javaslom, hogy tarts egy szintentartó szünetet, mert ha 19 hónapon keresztül folyamatosan kalóriadeficitben voltál, akkor már pont eléggé kifacsartad a szervezetedet.
Nekem az vált be, ha nagyon megszorítottam a kalóriakeretet, mindenkinek ez válik be, a sportolók, táncosok, színészek, modellek, tudnának erről mesélni és szoktak is, de azért eléggé tabu téma még mindig, hogy konkrétan majdnem koplalnak sok esetben.
Viszont így nem lehet élni, nem komfortos és veszélyes is lehet hosszútávon.
Marad a türelem, az élethosszig tartó önfegyelem.
#6 Mit mi?
igen, más ember nincs ennyi, nekem meg le kell fogynom még egyszer ennyit és akkor leszek normális súlyba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!