Ki írna nekem egy fogyókúrás étrendet?
nem privátban gondoltam, hanem itt. méghozzá azért mert olyan gyakran tapasztalom, hogy más-más elképzelések léteznek a jó diétáról. itt viszont nyíltan véleményezhetnénk egymás elképzeléseit.
a paraméterek: 47 vagyok, nő, 10 kilót szeretnék leadni, főzésre alig van lehetőségem, sütni egyáltalán nincs, ezért leginkább olyan ételekre gondoltam amiket nem kell órákig készítgetni, minél egyszerűbb. napi egy órát kocogok. sokszor kezdtem már bele különböző étrendekbe, de minél tovább csináltam annál többet híztam. ezért gondoltam hogy olyanra bízom aki ért hozzá.
Ha így állsz hozzá, felesleges bárkinek étrendet írni. Kb semmi munkát nem akarsz bele fektetni.
Mivel Sokkal biztosabb ha magad főzöd az ételeidet, így tudod is, hogy mi van benne, pontosabban tudsz számolni, ezáltal biztosabb eredményeket elérni.
Kb a 2 dolog amit nem kell órákig csinálni, se főzni az 1. a saláta, de gondolom nem azon akarsz élni, nem lenne szerencsés. A másik a szendvics, de az is nagyon unalmas és egyoldalú.
Ha nem akarsz kaját főzni, nincs más út, számolj kalóriát. De kész, félkészételekből az összetevői miatt nem biztos, hogy beleférsz egy hosszútávon élhető, tartható kalóriakeretbe.
Írni egy étrendet, ami egy külön "tudomány" és jobb esetben diplomás dietetikus kell hozzá, méghozzá teljesen ingyen, egy anonim oldalon?
Bocsánat, hogy megkérdezem, de, jól vagy?
Nekem a tesi és biológia tanárom javasolta
A fehér szénhidrátot hadjam el meg a fehér cukrot egyek több fehérjét is igyak sok vizet vagy teát de én ezt kicsit át varjaltam akiket mindtak a cukort el hagytam meg a kenyér féleket
És napi olyan 800kaloriat eszek
És ezzel a módszerrel fogytam 4honal alatt 42 kg 122kg voltam és 167 cm 17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!