Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hasznos fogyókúrás étrendet...

Travis83 kérdése:

Hasznos fogyókúrás étrendet keresek. Valaki?

Figyelt kérdés

Emberek 5-6 hónap alatt 30 kilótól szabadulnak meg úgy, hogy 1 grammot nem edzenek. Egyszerűen változtatnak az étrendükön. Kizárják a cukrokat, a káros zsírokat, és matematikai pontossággal mérik az étrendjüket. Az étvágyuk 60%-al csökken, mégis eleget esznek.

Ezekről sokat olvasok, de van itt olyan ember, aki ért is ezekhez és összetudna állítani nekem egy hasonló étrendet?

37 éves férfi vagyok, 189cm/108kg. Szóval van 30 kiló fölöslegem. Másfél hónapja fitneszezek,de ezalatt az idő alatt még híztam is fél kilót. Rendesen meg is döbbentem, amikor a mérlegre álltam.

Segítsetek kérem!

2020. szept. 14. 07:15
 1/8 anonim ***** válasza:
43%

A fogyás biztos recepje:

Mindenből feleannyit eszel mint eddig. Ezt bevágod aztán vársz 15 percet. Ha akkor éhesnek érzed magad akkor még eszel, de jó eséllyel nem fogod ugyanis az ember sokkat gyorsabban tudja belapátolni a szájába a tápot mint ahogy a gyomor el tudna kezdeni emészteni ezért rendszeresen több ételt viszünk be mint amennyire tényleg szüksége van a szervezetnek. 15 perc alatt beindul az emésztés és megszűnik az éhségérzet.

2020. szept. 14. 08:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én "csak" 10 kg-tól akarok megszabadulni (esetleg 15-től, de ez majd elválik akkor).

Én is olvasom az ilyet, hogy "ne igyál cukros üdítőt, ne egyél édességet", hát én sosem ittam, úgyhogy ez nálam is felejtős + szerintem inkább az extrém túlsúly esetében jó első lépés (meg függ attól, ki mit evett korábban)

Az általánosan elfogadott nézet, hogy a fogyás 70%-ban az étrenden múlik, és csak 30%-ban a diétán.

Én sem edzem.

Nekem a low carb jött be: teljesen azért nem nagyon hagytam el semmit, kivéve a pogácsát és a fehér kenyeret

Minimálisan eszem: ch csökkentett kenyeret, rizst, tésztát, édességet (a diétám legnagyobb pozitívumának azt tartom, hogy már képes vagyok MÉRTÉKKEL enni édességet, és akár 10 napig is eszem egy doboz csokit; de teljesen nem mondtam le róla)

Főleg ezeket eszem: hús / hal, tojás, hústermékek (jó minőségű felvágott, kolbász, virsli), tejtermékek (túró, sajtok, tejföl), zöldségek (borsó, bab a kedvenceim)

Általában 4-szer eszem egy nap. A 3 fő étkezésen kívül általában uzsonnára eszem valamit (de csak ha megéhezem), a tízórai nem hiányzik.

Az első hónapokban érdemes használnod a kalóriabázist (vagy hasonlót), és gyorsan megtanulod, hogy azokban a dolgokban, amiket szeretsz, miből mennyi van, és mennyit is eszel egyáltalán naponta.

2020. szept. 14. 10:25
 3/8 anonim ***** válasza:
*30%-ban az edzések (bocs)
2020. szept. 14. 10:43
 4/8 anonim ***** válasza:
77%

Étrendet neked senki nem fog írni, erre vannak a dietetikusok jó pénzért. 30 kilót fél év alatt nem lehet lefogyni, ahhoz éhezned kellene, ami biztos recept a vissza hízáshoz.

Ha normálisan akarsz fogyni kezdj el kalóriát számolni kaloriabazis.hu vagy Yazio segítségével, ezzel megtudod, hogy mennyi a szükségleted, és ehhez képest mennyit eszel/iszol. 2 hét alatt át tudod alakítani az étkezésed egy neked megfelelő és tartható diétára. Az, hogy jól lakj rengeteg zöldség bevezetésével jár az étkezésedbe, és a mennyiségek is csökkennek majd.

2020. szept. 14. 10:43
 5/8 A kérdező kommentje:
#4: Meglepődnél, de nagyon! Egy 50 éves nő 5 hónap alatt 32kg-t fogyott úgy, hogy elkezdte követni ezt az étrend változtatós dolgot, amit szakértő mondott. Nem éhezett, mert ennek a dolognak pont az a lényege, hogy az ember, ha helyesen táplálkozik és nem eszik meg bármit, ami elé kerül, akkor nem lesz random éhség érzete. Ahogyan írta a felső kommentelő, ez kb 70%-a a fogyás titkának. S akkor ez a nő még csak nem is edzett semmit! Viszont egy idő után belátta, hogy legalább sétálni kell járni.
2020. szept. 14. 11:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, le lehet fogyni 30 kilót 5 hónap alatt. De ezek a legritkább esetben tartós fogyások, szinte mindig visszahízza az ember. Én legalábbis csak olyan példát láttam ahol visszahízták.
2020. szept. 14. 12:38
 7/8 anonim ***** válasza:

#4-es vagyok Nem lepődök meg meg a 32kg 5hónap alatt fogyáson. Amennyiben ennek a súlynak a többszöröse a túlsúly, illetve ha masszívan éhezteti magát valaki.

Hidd el, hogy ismerem a fogyás titkát, de hihetetlenül kemény munka hosszú távon megtartani. Én még csak nem is nagy súlyban játszom 74-49-ig voltam minden, tudom mit kell enni, sőt azt is, hogy úgy edd, hogy jóllakj, és jót is egyél, még fogyókúrázva is. Elérni a könnyebbik feladat, megtartani borzasztóan nehéz!

2020. szept. 14. 13:54
 8/8 anonim válasza:
Az ismerőseimen láttam hihetetlen fogyásokat kapha diétával.
2020. szept. 16. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!