Ha az eltervezett étkezésed elszáll ünnepekkor, családi összejöveteleken vagy bármi más miatt, melyik visszatérési módszer válik be?
Bennem még a fogyásom után is megmaradt az az érzés, ami a kövér időszakban volt, hogy szégyellek mások előtt enni.
Így pl egy vendégségben szenteste a férjem családjànál, mikor kb fél napot ott vagyunk, nyilván nem tudok ellenni 8-10 órát kaja nélkül, de csak annyit eszem amennyit muszáj, hogy ne legyek rosszul az éhségtől. Sütit, egyebeket nem szoktam enni. Vagy nagyon ritkán 1 szeletet, semmi több.
Valahol ez meg jobb is így nekem, legalàbb kordában tart, és nem térek vissza a túlzásba vitt evèszethez. Az édességek nekem amúgy is nagy mumus, kb mint más függőknek az alkohol, drog, dohány.
Nem száll el, ugyanis intoleráns vagyok :D, szóval mindig viszek magammal lm-gm ételt - vész esetére.
Más diétát nem követek, ugyanis nemhogy fogynom nem kell, de jó lenne visszaszedni azt az 5-öt, ami lement :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!