Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 20 hónap alatt 75kg mínusz...

20 hónap alatt 75kg mínusz fog lógni a bőröm a hasamon ?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 15. 15:42
1 2
 11/15 Avair2010 válasza:
Bizonyosan. De szurkolok, hogy sikerüljön is.
2023. ápr. 22. 23:02
 12/15 anonim ***** válasza:
76%
De lassú fogyással is ugyanúgy. 🤣 Esetleg ha edzel, akkor nem. Nekem 0 időm volt edzeni, diétáztam, fogytam, de lógott a bőr. Egyébként lógó bőrrel 100x jobb élni, mint dagadtan. Ha nagyon zavar, le lehet ragasztani és zuhany után cserélni, fájni sem fog. Hajrá!
2023. máj. 2. 12:19
 13/15 anonim ***** válasza:
7. Jutavit kollagén komplex. Én úgy szedem, hogy heti 3x kollagén tabletta, heti 4x centrum multivitamin tabletta. Nagyon jót tett a bőrömnek , sokkal jobb a tapintása, nem száraz. Nyilván nem sebészkés se nem csodaszer, de a testem legnagyobb részén teljesen visszahúzódott a bőröm. Ahol maradt is valamennyi, az sem nagyon sok, ruhában nem látszik. Műtétre sem tervezek menni ennyi bőr miatt, mert nem zavaró mertékű. Nekem legalábbis nem . Azt nem tudom hogy a porok milyenek, nem próbàltam egyiket sem. 5. Voltam.
2023. máj. 3. 01:42
 14/15 NTBS ***** válasza:
0%
Baromi egészségtelen ennyit fogyni, és igen lógni fog.
2023. máj. 3. 07:26
 15/15 MrPifta ***** válasza:
Fog. De ha tudsz 75 kilót fogyni, akkor gyönyörű szép lehetsz, akár férfi vagy, akár nő, ne fogyj le. Nem is értem, a szép kövér emberek miért akarnak ronda soványak lenni
2023. máj. 24. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!