Fogyjak, vagy sem? 3 hónapja szültem,15 kg felesleg maradt rajtam,75 kg vagyok, kövérnek nem mondható, inkább husi. Már nem szoptatok.
Tisztelt Edző!
Én volnék a 09:35-ös, akitől származik a "csak duma". Biztosíthatlak, hogy természetesen egyetértek azzal a mondatoddal, hogy bárkiből, bármikor lehet ... csak akarat kell. Viszont a válaszom lényege nem erre irányult, csak arra a fontos különbségre, hogy ha öt év múlva gondolja úgy, hogy leadja a +15-öt, akkor már százszor nehezebb dolga lesz, mint most még a mikor a teste alakulóban van a szülés miatt. Igen, öt év múlva is leadhatja, hát persze, ezt aláírom, de akkor már sokkal keservesebb lesz.
A másik meg, amihez kommentem van: igen, valóban nincs elég akaraterőm, amire persze nem vagyok büszke, sőt és elhiheted nem annyira vidám az életem miatta, épp ezért ezen a mondatodon is megütköztem: "De akkor legalább ezt ne írjátok ide határozottan, hogy mások is így álljanak majd a dolgokhoz." Ez az akaratgyengeség nem fertőző, hidd el. Én a kérdezőnek pont a saját rossz példámat hoztam fel, hogy ne essen ebbe a hibába, hogy beletörődik (ha elolvastad volna rendesen). Boccs. És nem azt népszerűsítettem, hogy legyünk csak kövérek, hurrá! Ezt félreértetted. 40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!