Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyjak, vagy sem? 3 hónapja...

Fogyjak, vagy sem? 3 hónapja szültem,15 kg felesleg maradt rajtam,75 kg vagyok, kövérnek nem mondható, inkább husi. Már nem szoptatok.

Figyelt kérdés
Párom azt mondja, igy is szeret, elfogad olyannak, amilyen vagyok, miatta nem kell fogynom. Engem zavar, mindigis vékony voltam, de nincs elég kitartásom és erőm diétázni, sem pedig tornázni, főleg, hogy a párom elégedett velem. Mit kezdjek magammal? Jelenleg nem érzem magam jól a bőrömben, de bevallom, lusta vagyok tenni azért, hogy ne igy legyen. Vagy kéne? 25 éves vagyok...
2010. okt. 8. 07:13
1 2
 11/11 anonim válasza:

Tisztelt Edző!

Én volnék a 09:35-ös, akitől származik a "csak duma". Biztosíthatlak, hogy természetesen egyetértek azzal a mondatoddal, hogy bárkiből, bármikor lehet ... csak akarat kell. Viszont a válaszom lényege nem erre irányult, csak arra a fontos különbségre, hogy ha öt év múlva gondolja úgy, hogy leadja a +15-öt, akkor már százszor nehezebb dolga lesz, mint most még a mikor a teste alakulóban van a szülés miatt. Igen, öt év múlva is leadhatja, hát persze, ezt aláírom, de akkor már sokkal keservesebb lesz.

A másik meg, amihez kommentem van: igen, valóban nincs elég akaraterőm, amire persze nem vagyok büszke, sőt és elhiheted nem annyira vidám az életem miatta, épp ezért ezen a mondatodon is megütköztem: "De akkor legalább ezt ne írjátok ide határozottan, hogy mások is így álljanak majd a dolgokhoz." Ez az akaratgyengeség nem fertőző, hidd el. Én a kérdezőnek pont a saját rossz példámat hoztam fel, hogy ne essen ebbe a hibába, hogy beletörődik (ha elolvastad volna rendesen). Boccs. És nem azt népszerűsítettem, hogy legyünk csak kövérek, hurrá! Ezt félreértetted. 40/N

2010. okt. 11. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!