Hány kalória volt a mai napom?
"Nem értem a felsoroltakból, mi a szemét, és te mit eszel, ami nem szemét? Hogyan mondhatod, hogy más szemetet eszik?"
Jó, akkor elmondom a felsoroltakból mi a szemét, jól figyelj:
-zsemle, kenyér: fehérlisztes pékárú
-párizsi: hús biztos nincs benne, ipari hulladék
-vaj: mesterségesen előállított tranzzsírsavakat tartalamazó műanyag
-majonéz: szintén mesterséges szemét, 80%-a telítetlen zsír, semmi más
-ketchup: ez se látott paradicsomot, ipari műanyag szar
-nutellás palacsinta: a legszarabb az egészben, ennyi erővel lehetne gumicukor is. Persze, ha szerinted az is normális, akkor hiába is írok ide bármit, egyél habszivacsot akkor.
Aki azt írta, hogy orvos családtag tanácsára/felgyülete mellett eszik csokis fánkot meg ilyeneket, annak meg külön gratuálok, büszke lehet rá!
És, hogy miket eszek én, Nagyon eygszerű, mindent, ami nem mesterségesen előállított, a természetben is előforduló tápanyag. Ezekből persze az arány a nem mindegy, mert a sok okos gyümölcssel tömi magát egyoldalúan, semmi fehérje bevitel, meg egyebek.
20:38- Gratulálok ehez a hosszú akármire
És szerinted ki nem szarja le a véleményed ?
Már nem azért, de a mai fiatalok még jobban is néznek ki, mint a régebbiek, pedig minden kamasz össze-vissza eszik, azt kapja be ami jól esik és rohan is tovább, ennyi ! Ez a mai élet, csak tudod ez úgy van: akinek beválik az élvezi, akinek pedig nem válik be az ropogtatja a zöldségeket és a zsirmentes csirkemellet és irigykedik azokra akik ehetnek nyugodtan, mert nem árt meg nekik. Na ennyi az egész.
A kérdezőnek szerintem beválik ez a laza hozzáállás a kajáláshoz, szereti amit eszik, jól érzi magát tőle és jól is néz ki, akkor meg mi van ?
tudod mit???megyek és eszek egy kis fagyit!!!21 óra 13 perckor..érted?? csak én csinálhatok ilyet.Te képtelen vagy rá.
Nézegetsd csak a calorie counteredet,amég én bevágok 20 deka szalonnát:):) gyerünk SÓVÁROGJ SÓVÁROGJ SÓVÁROGJ SÓVÁROGJ SÓVÁROGJ HAHAHAHA
Hajrá, kérdező !! xDDDD
68%-os, tudod mit ettem PONT 2 perccel ezelőtt ? 2 hotdogot, kakaóskávét és FINETTI rúdakat !!!
o.O o.O o.O o.O o.O o.O o.O o.O o.O o.O o.O o.O o.O o.O
Jujj, vajon mit kivánook most ?.............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!