Milyen volt a mai napom?
161cm/48kg, 15/L vagyok. Nem szeretnék sokat fogyni, max 2-3 kilót, mert a lapos has az álmom.
Reggeli:35g rozskenyér, 100g zsírszegény túró, 60g csökkentett zsírtartalmú mozzarella
Tízórai:100g narancs
Ebéd:100g csirkemell, 50g fejeskáposzta, 50g sárgarépa, 50g gomba, 50g zöldbab+100g rizs
Vacsora:100g zsírszegény túró, 60g csökk.zsírt. mozzarella, 100g cékla
Ma szétedzettem az agyam, totál hulla vagyok, mert a tegnapi kimaradást is bepótoltam, vagyis 2 napot csináltam végig+a súlyzós edzések után elégettem 100kcalt a sífutón.
A vacsorám már elég korán megvolt, de éjfél után fekszek le aludni.Egyek még 3 óra múlva egy kevés túrót, vagy inkább ne?
persze hogy egyél túrót
amúgy most komolyan 1: hova akarsz fogyni?
2 már 15 évesen így méricskélsz mindent ppontra pontra minden egyes ételt hány gramm stb?
amúgy szerintem ez jó étrend csak kevés
reggelihez egyél zöldséget is
Köszi a válaszokat.
Heti 5x edzek hasra, de a hasizomgyakorlatoktól tuti nem lesz lapos a hasam, mert nincs helyi zsírégetés, azok a gyakorlatok csak a hasizmot erősítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!