Hány kalória volt a mai napom?
Kedves első hozzászóló!
Nem értem, mi ezzel a bajod? Rendesen evett. Nézd meg a magasságát, és a testsulyát. Teljesen jó. Nem értem, minek huhogsz?
23:44: Mondj egyetlen egyet is, ami ebben jó volt.
Meg mi az, hogy nézzem meg a magasságát? Aki magas az ehet nutellás palacsintát is vagy mi?
Kicsit már idegesitő, hogy mindenre ami nem csirke vagy saláta azt mondjuk, hogy "nulla értékű"
Kérem szépen, én kicsi és tini koromban kaptam csokis kenyeret is, pizzát is, szalmakrumplit is, kólát is, ÉS a szüleim orvosok ! Úgyhogy hagyjuk már az ilyen felesleges okoskodást, egy ember se él úgy ahogy a tudományos könyvek megkövetelnék vagy aki azt teszi, hát az minden jóból kimarad. Illetve ne feledjük, hogy : orvosilag pl. amiután valaki húst eszik 4 óráig tilos lenni vizet inni. Na kidőlt a szemetek ? Igen, jól olvastátok. De valaki szerintetek betartja ? Nem. Valakinek lett valami baja, hogy a marhasült után egyből felöntött egy pohárral ? Nem. Úgyhogy szerintem fejezzétek be ezt az idealizálást, úgyse követi senki se pontosan az ilyen iratlan szabályokat, csak mindig van 1-2 okos aki vizet prédikál, bort iszik.
Ami a napodat illeti, kedves kérdező: átlagos volt kajálás szempontjából. Se nem rossz, de se nem kiváló. A rakott kelbimbó jó ötlet volt befejezésül.
Összesen olyan 1300-1500 kalóriára saccolnék.
Nem értem, mi a rossz a nutellás palacsintában? Vagy mi a rossz a párizsis zsemlében?
Az én reggelim ált. 3 kifli+fél l tej. Ebédem : közüzemi, ami belefér.+ sütemény+ gyümölcs. Vacsorám: felvágott, kenyér, tej. Vacsora után nasi kb 25 dkg savanyúcukor, csoki, éjfélkor fagyi. 161 cm vagyok, és 58 kg. Ezek mellett egész nap szabadban vagyok, és dolgozok amíg látok. Éjjel alszok, mint a tej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!