18honap alatt lehet fogyni 73kgot ?
Figyelt kérdés
2023. márc. 27. 17:35
1/8 anonim válasza:
Függ sok mindentől, de én a 36-50kgmot mondanám reálisnak még nagy testsúlyból is
2/8 anonim válasza:
Nem. Ahhoz fixen kéne havonta 4 kilót fogynod. Az elején menni fog, de amint közelebb leszel a célodhoz, nem lesz meg a havi 4 kiló. De amúgy szerintem ennyi kiló ha papíron még menne is, mentálisan szerintem egyhuzamban ez nagyon sok. Mármint, na. 1,5 évig szigorú diéta. Szerintem ezt szünetekkel kell, vagy időnként lazábbra venni a dolgot. Másfél évig akkora deficitben lenni, hogy 73 kg mínusz lemenjen, szerintem rettenetesen megterhelő lehet.
3/8 anonim válasza:
Előfordulhat, de esélyesebb hogy ezt a tempót, ilyen hosszú távon nem fogod tudni fenntartani. Egészségesnek sem mondanám.
4/8 anonim válasza:
2. Ez így van. Én 3 év alatt fogytam 103kgt és az se volt könnyű egy kicsit sem. 1,5 év/-73 kg fogyás rettenet sok.
5/8 anonim válasza:
Lehet, de nem kell sietni. Az életmódváltásnak nincs vége, felesleges határidőket szabni.
6/8 anonim válasza:
Nem lehetetlen (matematikailag kijöhet, ha nagy súlyból indulsz), de igencsak valószínűtlen. Másfél évig akkora deficittel étkezni, hogy ez meglegyen, szerintem egy kínzással is felér. Inkább legyen kisebb a deficit, amit pár havonta igazítasz az aktuális szükségleteidre, és legyen meg 2-3 év alatt, minthogy pár hónap után feladd.
8/8 anonim válasza:
Én 35kgot fogytam, ez a felesleges kb 90%-át jelentette.
Mindenre odafigyeltem, kb 1600-1700 kalória, mozgás.
Nem lehetetlen, de nagyon sok ember nem bír ilyen magas deficitet tartani. (Én sem tudom hogy bírtam így visszagondolva)
Én azt mondom, ha nagy az akaraterő, akkor lehetséges, de én inkább lassabb ütemben fogynék. 18 hónap alatt 50kg mondjuk már sokkal barátbb.
Ha újra csinálhatnám én is lassabban csinálnám, mint "anno".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!