Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék lefogyni? 17/L

Hogyan tudnék lefogyni? 17/L

Figyelt kérdés
Sajnos edző terembe nem tudom járni. 160 cm 95kg vagyok. Tudom h sok és szeretnék változtatni de nem megy.
2023. márc. 18. 10:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
8%

Gondolom a kérdező szart szarral eszik össze mértéktelenül. Őszintén, mi baja lesz, ha a szennyet elhagyja és helyette egészséges vitamindús étkezésre tér át? Ehhez nem kell orvosi segítség.

2023. márc. 19. 09:37
 42/73 anonim ***** válasza:
24%

41

Nem tudod hogy eszik így semmi értelme feltételezni.

Az én szervezetem nem tudja feldolgozni a koleszterint úgy ahogy kell. Még a zöldségekből se ehetnék meg mindent.

Bármi baja lehet, hiába nem látszik.

Egy vizsgálat semmibe nem kerül.

2023. márc. 19. 09:48
 43/73 anonim ***** válasza:
86%

36, 39-es vagyok. Szerintem felesleges ebből vitát generálni. Vannak extrémebb esetek nem tagadom, de azért valljuk be: a magyar társadalom nagyrésze elhízott, és az elhízottaknak nagy része nem beteg, vagy a betegsége épp az elhízása következménye, és legtöbbüknek semmi baja sem lenne az egészséges ételektől, csak kevés a tudatosság, önuralom, motiváció kinek, mi. És igen gyakran hallani ilyen-olyan kifogásokat, amiért lehetetlen, hogy egészségesebbek legyünk, pedig nem atomfizika, bárki megtanulhatna és betarthatna néhány alapszabályt... ennyit erről.

Kérdező, azt írod, nem megy a változtatás. Esetleg leírod miért? Belső gát van, vagy a családod eszik egészségtelenül, és te nem tudod befolyásolni, próbálkoztál már valamivel? Ha igen, mivel, miért nem ment? Lehet, hogy így célzottabb válaszokat kapnál a problémádra.

Ami még a korábbi válaszomból kimaradt és menetközben eszembe jutott: elhagytam az alkoholt. Ne érts félre, nem voltam függő, csak fiatal, jártunk bulizni eleget. De rengeteg üres kalóriát tartalmaz, plusz ha egy könnyű tonhalas salátát ebédeltél, valószínűleg nem fogsz kívánni rá egy rövidet vagy egy testesebb bort. (és szeretettel várom a felhördülést- hogy alkoholt inni márpedig MUSZÁJ - hiszen 10millió alkoholista országaként valahogy meg kell az ivást indokolni.) Nem voltam és nem is vagyok teljesen absztinens, de 1-2 deci bornál nem fogyasztok többet, és legfeljebb hetente, de inkább havonta egyszer fordul elő. Már csak szimplán nem kívánom, de a diáta alatt a kalóriák miatt fordítottam neki hátat. És ha cigizel, javaslom próbáld letenni azt is, ha bevezetsz valamilyen mozgást, akkor látod meg, hogy milyen nehéz levegőt venni, ha füstös a tüdőd.

2023. márc. 19. 10:10
 44/73 anonim ***** válasza:
20%

Az orvos mindenen tud segíteni.

Egyrészt a vizsgálattal kiderülhet betegség is illetve bármilyen hiány. Ezt nem árt tudni.

Másrészt tud tanácsot adni a fogyásban.

Annak nincs értelme hogy egy csomó mindennel itt teletömjük a fejét utána nem tudja mit csináljon, ne adj isten étkezési zavara legyen. Elég sok fiatal szamolgatja betegesen a kalóriákatb és nem mernek enni semmit. Persze igy fogyni fognak de nem egészséges.

A legbiztosabb ha felkeres egy orvost.

2023. márc. 19. 10:18
 45/73 anonim ***** válasza:
31%

Az orvos se tud mindent, mert akkor minden halálos betegséget meg tudnának gyógyítani. Pl. a nyugat orvoslás merőben elutasítja a hagyományos természetgyógyászatot, pedig bizonyított, hogy pl. a gyógynövények milyen jót tesznek az egészségünkért.

Mindegy, te nagyon fehérköpenyes mágus híve vagy. Felvilágosítalak, ők se mindenhatók és nem tudnak mindent.

2023. márc. 19. 10:34
 46/73 anonim ***** válasza:
27%

45

Nem tudnak mindent de ezt összehasonlítani a halálos betegségekkel értelmetlen.

Ha elromlik az autóm és én már nem tudom megjavítani akkor elviszem a szerelőhöz mert csak rontok rajta.

Ha próbálkozott de nem tud lefogyni akkor el kell menni szakemberhez.

Ha olyan könnyű lenne lefogyni mindenkinek magától nem lennének túlsúlyos emberek. Mindenki más, mindenkinek más valaki be. Az orvosi vizsgálat nem árt.

2023. márc. 19. 10:45
 47/73 anonim ***** válasza:
82%

"Ha olyan könnyű lenne lefogyni mindenkinek magától nem lennének túlsúlyos emberek."

A magyar társadalom azért elhízott, túlsúlyos, mert egészségtelen mozgásszegény életmódot folytat, mindenre kifogást keres, csak hogy változtatnia ne kelljen. Zabálni egyszerű, de változtatni az életvitelen..á..az már macerás nekik.

Minden csak elhatározás kérdése.

Nem azért nem tudnak lefogyni, mert olyan nehéz lenne, hanem mert lusták megtenni az első lépést, és kitartani az elhatározásuk mellett.

Hazánk nem azért elhízott, mert annyi hormonproblémás lenne vagy más betegség miatti elhízás oka miatt Nem. Hanem azért, amit fentebb leírtam.

Az orvos is először az életvitel megváltozását fogja javasolni.

Remélem most már a kérdező is le fogja írni, hogy milyen életvitelt folytat.

2023. márc. 19. 12:26
 48/73 anonim ***** válasza:
0%

"Minden csak elhatározás kérdése."

Mond ezt annak aki évekig próbálkozik (tényleg próbálkozik és csinálja) de semmi. Orvoshoz meg nem megy mert minek.

2023. márc. 19. 12:34
 49/73 anonim ***** válasza:
53%

Ez a nagyon ritka eset. A többség a már leírtak miatt elhízott.

2023. márc. 19. 12:38
 50/73 anonim ***** válasza:
79%
A lefogyáshoz szükséges feltételek ismertek, tehát elméletileg könnyű lefogyni. Azért vannak kövér emberek, mert nehéz betartani a feltételeket, másrészt téves ismereteik vannak. Csodaszerektől, különleges titkoktól, orvosoktól várják az eredményt.
2023. márc. 19. 12:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!