20-25 kg túlsúllyal fogyózók! Mikor (hány kg-nál) vette észre a környezetetek, hogy fogytatok?
kb. 6 hete fogyózom, 6 kg-ot fogytam. Eddig mindenki hitetlenkedve nézett, hogy ennyi lement, egyszóval senki nem vette észre. Én észrevettem, de azért nem túl lelkesítő, hogy csak én.:(
Ma végre mondta valaki, tök spontán, hogy látni, hogy csípőből, combból sok lement.
Rajtatok jobban látszik a fogyás?
Szia!
Én össz 28 kilót fogytam,és kb 15-20 kiló volt amikor észrevették de akkor se mindenki.Kész voltam mert én már a 6-7 kilót is láttam magamon.Vagyis elég sz@rul esett mikor volt,hogy azt mondták mi ez a pocak??!!Mi????? hiszen már 2 méretet leadtam.LOL igy van ne aggodj ha te érzed akkor már jó neked.
Gratulálok a 28 kg-hoz!
Akkor megnyugodtam, ha Te is így voltál vele.
Megkérdezhetem, hogy milyen módszerrel, mennyi idő alatt ment le ennyikg?
Én még 20 kg-t szeretnék, de már eléggé lelassult a fogyásom...
első vagyok,
kb 10 hónap alatt ment le az Atkins módszerrel.Abszolut könnyen ment de ennek már 2 éve.Egyszer visszajött 8 kiló de aztán hamar ledobtam(6 hét).Tehát ajánlom.A tied milyen módszer?
1.válaszoló LÉGYSZI ird le hogyan fogyál ennyit!!! nekem 7-10kg-t kell leadnom mert nem szeretem így magam..
miket csináltál hogy ezt elérted(leírnád részletesen???)
1. vagyok.
Az Atkins módszerrel fogytam torna és futás nélkül.Igen, sokan ellenzik merthogy szénhidrátot nagyon keveset (szinte semmit) lehet az első fázisban enni.Gyakorlatilag a teljesség igénye nélkül tojás,sajt,hús,tejtermék és ZÖLD zöldség valamint ZSÍR és szalámi ezeket lehet korlátlanul.A rizs,krumpli,kenyér,tészta lisztből készült akármilyen kaja(mindegy milyen liszt),szesz tilos.Aztán a napi 2-3 liter víz kötelező mert a folyamat lényege az,hogy a vízzel hajtja ki az ember a szervezetből a salakot.Magyarul kipisiled magadból a szemetet.Ami nekem első héten 7 kilót jelentett javarészt vízet vesztettem ami a vesémet kicsit meg is viselte.De aztán okés lett beállt a szervezetem.Éhség nincs hiszen amibe nincs ch azt eheted akármikor,sőt napi 5 étkezést javasolnak.Természetesen nem 10 kiló/alkalom a kaja.utána olvashattok sok-sok oldalon a többiről.Nagyon hamar hozzászokik a tested a kevesebb ennivalóhoz de csak ha betartod a vízivás szabályait:minden étkezés előtt egy nagy pohár víz,és a napi mennyiség legyen meg.Ez fontos.Én olyan szinten voltam,vagyok ,hogy nem is vagyok általában éhes de már megszoktam a kaja mikor van és eszem.Oda kell figyelni miben mennyi ch van ehhez táblázatot találsz a neten bőven.Napi 20 gramm ch pl;3 dkg kenyérben figyel ez a max mennyiség /day.:)de 20 gramm ch van 2 kg visliben is szóval nem kell megijedni.:)írhatnék még sok mindent de ha utánanéztek meglátjátok.Kis érdekesség a módszer atyja Atkins bá az elhízás miatt halt meg.RIP
en rendszeresem szuaunazni jartam a borom miatt, -10 kilonal megjegyezte a ferjem, hogy hmm, de finom a borom :D
kiloimrol semmit
akkoriban sokat fogytam (30+), most szules utan megint fogyozok, mert visszajott mind, most 15 kilonal jarok, most megjegyezte a ferjem, hogy rengeteg ment le a hasambol, 117 volt a derekbosegem, most 93, ami szerintem rengeteg.
(masfel eve szultem egyebkent, fel ev alatt ment le a 15 kiló)
ne torodj vele megjegyzik e vagy nem, egy ev alatt kenyelmesen lemegy 25 kilo, jovo ilyenkorra mar MINDENKI latni fogja a kulonbseget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!