Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 20-25 kg túlsúllyal fogyózók!...

20-25 kg túlsúllyal fogyózók! Mikor (hány kg-nál) vette észre a környezetetek, hogy fogytatok?

Figyelt kérdés

kb. 6 hete fogyózom, 6 kg-ot fogytam. Eddig mindenki hitetlenkedve nézett, hogy ennyi lement, egyszóval senki nem vette észre. Én észrevettem, de azért nem túl lelkesítő, hogy csak én.:(

Ma végre mondta valaki, tök spontán, hogy látni, hogy csípőből, combból sok lement.

Rajtatok jobban látszik a fogyás?

2010. okt. 6. 20:28
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én össz 28 kilót fogytam,és kb 15-20 kiló volt amikor észrevették de akkor se mindenki.Kész voltam mert én már a 6-7 kilót is láttam magamon.Vagyis elég sz@rul esett mikor volt,hogy azt mondták mi ez a pocak??!!Mi????? hiszen már 2 méretet leadtam.LOL igy van ne aggodj ha te érzed akkor már jó neked.

2010. okt. 6. 20:51
 2/9 A kérdező kommentje:

Gratulálok a 28 kg-hoz!

Akkor megnyugodtam, ha Te is így voltál vele.

Megkérdezhetem, hogy milyen módszerrel, mennyi idő alatt ment le ennyikg?

Én még 20 kg-t szeretnék, de már eléggé lelassult a fogyásom...

2010. okt. 6. 21:06
 3/9 anonim ***** válasza:

első vagyok,

kb 10 hónap alatt ment le az Atkins módszerrel.Abszolut könnyen ment de ennek már 2 éve.Egyszer visszajött 8 kiló de aztán hamar ledobtam(6 hét).Tehát ajánlom.A tied milyen módszer?

2010. okt. 6. 21:48
 4/9 anonim válasza:

1.válaszoló LÉGYSZI ird le hogyan fogyál ennyit!!! nekem 7-10kg-t kell leadnom mert nem szeretem így magam..

miket csináltál hogy ezt elérted(leírnád részletesen???)

2010. okt. 7. 10:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Igaz, rajtam "csak" 10-15kg felesleg volt, de mikor 5kg-t fogytam, nem vette észre senki...Amiből aztán 3at visszahíztam, szóval most ugyanannyit próbálok leadni xD
2010. okt. 7. 13:49
 6/9 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Az Atkins módszerrel fogytam torna és futás nélkül.Igen, sokan ellenzik merthogy szénhidrátot nagyon keveset (szinte semmit) lehet az első fázisban enni.Gyakorlatilag a teljesség igénye nélkül tojás,sajt,hús,tejtermék és ZÖLD zöldség valamint ZSÍR és szalámi ezeket lehet korlátlanul.A rizs,krumpli,kenyér,tészta lisztből készült akármilyen kaja(mindegy milyen liszt),szesz tilos.Aztán a napi 2-3 liter víz kötelező mert a folyamat lényege az,hogy a vízzel hajtja ki az ember a szervezetből a salakot.Magyarul kipisiled magadból a szemetet.Ami nekem első héten 7 kilót jelentett javarészt vízet vesztettem ami a vesémet kicsit meg is viselte.De aztán okés lett beállt a szervezetem.Éhség nincs hiszen amibe nincs ch azt eheted akármikor,sőt napi 5 étkezést javasolnak.Természetesen nem 10 kiló/alkalom a kaja.utána olvashattok sok-sok oldalon a többiről.Nagyon hamar hozzászokik a tested a kevesebb ennivalóhoz de csak ha betartod a vízivás szabályait:minden étkezés előtt egy nagy pohár víz,és a napi mennyiség legyen meg.Ez fontos.Én olyan szinten voltam,vagyok ,hogy nem is vagyok általában éhes de már megszoktam a kaja mikor van és eszem.Oda kell figyelni miben mennyi ch van ehhez táblázatot találsz a neten bőven.Napi 20 gramm ch pl;3 dkg kenyérben figyel ez a max mennyiség /day.:)de 20 gramm ch van 2 kg visliben is szóval nem kell megijedni.:)írhatnék még sok mindent de ha utánanéztek meglátjátok.Kis érdekesség a módszer atyja Atkins bá az elhízás miatt halt meg.RIP

[link]

2010. okt. 7. 19:49
 7/9 anonim válasza:
és ezt mennyi idő alatt kb?
2010. okt. 7. 21:45
 8/9 anonim ***** válasza:
kb 8 hónap volt de az életmód,ill. a gondolkodásmód megmaradt.Nemmondom néha beesik egy nagyobb zabálás de attól nem hízik meg egyből az ember.A jojó effektusra viszont hajlamosak lehetünk hiszen hamar le tudja dobni a pár kiló felesleget az ember :)
2010. okt. 7. 22:04
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

en rendszeresem szuaunazni jartam a borom miatt, -10 kilonal megjegyezte a ferjem, hogy hmm, de finom a borom :D

kiloimrol semmit

akkoriban sokat fogytam (30+), most szules utan megint fogyozok, mert visszajott mind, most 15 kilonal jarok, most megjegyezte a ferjem, hogy rengeteg ment le a hasambol, 117 volt a derekbosegem, most 93, ami szerintem rengeteg.

(masfel eve szultem egyebkent, fel ev alatt ment le a 15 kiló)

ne torodj vele megjegyzik e vagy nem, egy ev alatt kenyelmesen lemegy 25 kilo, jovo ilyenkorra mar MINDENKI latni fogja a kulonbseget

2010. okt. 8. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!