Mivel motíváljátok magatokat,hogy ne nassoljatok?
Nekem ahhoz adjatok motivációt, hogy nassoljak :)
Sokszor el is felejtek enni, pedig nem ártana
Teljesen elterelem a figyelmem, személy szerint olvasással, festéssel, sportolással, illetve nem nagyon tartok otthon nasikat.
Ha pedig már nagyon nem bírom, akkor általában csinálok egy zabkását fahéjjal és kakaóval, az laktat eléggé, hogy utána ne kívánjam a nasit.
Többnyire nem a motiváción mulik. Abban sose voltam erős. Egyszerűen Nem veszünk mert drága. Amennyit igen azt meg beosztom.
Cukormentes, és így függőséget sem generál bennem... szemben a cukros édességekkel amik igen. Ha édesre vágyom, elnyammogok pár szem cukormentes cukorkát és minden oké.
Más nassolnivalót nem tartunk itthon szándékosan. Mert boltba pl biztos nem megyek le érte.
Szóval én inkább az apró, egyéni praktikákban, trükkökben hiszek, mintsem motivációban ami nagyon hullámzó, főleg hosszútávon. Ha csak arra építettem volna fel az életmódváltásom, sose fogytam volna le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!