Mivel motíváljátok magatokat,hogy ne nassoljatok?
Figyelt kérdés
4-5kg feljött télen,szeretném leadni.2023. márc. 9. 07:56
2/17 anonim válasza:
Rágógumizok... Nekem elég nassnak.
3/17 anonim válasza:
Miért ne lehetne nassolni? Én is szoktam nassolni, hiszen ki ne szeretné a csokit, a kekszet, a sütit, a pékárut, a rágcsát, a chipset, a gumicukrot? Nem kell minden nap enni ezeket, illetve nem kell annyit nassolni belőlük, hogy több száz kalóriával többet vigyél be, mint amennyit a fizikai aktivitásod indkolna, és akkor nem fogsz hízni. Kérdező, mennyi a napi kalóriabeviteled? Te se magától a nassolástól híztál 5 kilót, hanem a kalóriatöbblettől.
4/17 anonim válasza:
Lányom hónapok óta karalábét és sárgarépat nassol (meg gyümölcs) nem is engedi hogy más legyen itthon.
Így már mi is fogytunk az apjával együtt.
A gyerek meg eleve magas, vékony.
5/17 anonim válasza:
Akkor ott a motiváció: "szeretnéd leadni". Csak fogalmazd át úgy, hogy "le akarom adni". Ha megvan a célkitűzés, akkor tartsd magad hozzá, vigyél rendszert az étkezéseidbe, és szimplán ne nassolj.
6/17 Laylah válasza:
Igyekszem odafigyelni, hogy éhes vagyok-e, vagy csak a szemem kívánja. A másik, hogy elkezdem magamban sorolni, hogy miért is nem jó választás, ha azt megeszem; sokszor elég arra gondolnom, hogy annyira amúgy nem is finom, pl. a sütik nagy része nekem azon kívül, hogy émelyítően édes, semmilyen ízélményt nem ad, de legalább egy nagyobb étkezés kalóriája van bennük. A harmadik pedig, hogy belegondolok, hogy mennyi súlyt adtam le eddig, és hogy tényleg el szeretném-e szúrni, tényleg vissza akarok-e szedni egynéhány dekát egy adag nasiért?
7/17 anonim válasza:
Hát eleve az a motiváció, hogy fogyni akarok.
8/17 anonim válasza:
Nassolok, de minimálisan. Napi 2 kocka csoki a max. A megvonás nálam nem vált be.
9/17 Laylah válasza:
8., nálam sem vált be, de a napi 2 kocka csoki módszere sem. Ha nagyon nasizhatnékom van, akkor kevesebbet eszem aznap, hogy jusson kalória pl. egy szelet csokira. Kicsit olyan ez így, mint a pénzügyben a büdzsé, hogy van egy bizonyos kereted, amiből gazdálkodhatsz, szóval ha a szokott dolgokon felül akarsz költeni valamire, akkor annak az árát máshonnan le kell faragni. :)
10/17 anonim válasza:
Írom a kalóriákat és látom, hogy mennyinél tartok, mennyi lenne amit megkívánok és ha a belefér megeszem. Nem fél zacskó kekszet eszem egyszerre, hanem 1-2-3 db-ot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!