Miért nézek ki 1-2 napos koplalás után 10 évvel fiatalabbnak?
Figyelt kérdés
Néhány évvel ezelőtt szerintem röhögtem volna egy ilyen kérdésen, azonban nem egyszer észrevettem, hogy ha koplalok kb. 2 napot (főleg szénhidrátot mellőzök), akkor utána sokkal fiatalosabbnak nézek ki. Előtte mindenki undorodva néz rám, mintha leprás lennék, utána meg helósziáznak összevissza. Ha aztán elkezdek rendesen enni, 1-2 nap után újra lepunnyadok, anélkül is, hogy visszahízom a leadott kilókat. Mint írtam, itt kevés napról beszélünk, és a fogyás is olyan max. 2-3 kg. Megjegyzendő, hogy mindegy, hogy 79-ről fogyok 76-ra, 81-ről 79-re vagy 80-ról 77-re. Tükörben is észreveszem, hogy jobban nézek ki a fogyás után közvetlenül. Feltételezem, hogy a sok méregtől van, amiket belénk nyomnak, de nem jöttem rá, hogy mitől és hogy pontosan hogyan. Gyanítom azt is, hogy a szénhidrát az oka, csak valahogy nem tudom, hogy mit egyek helyette. Bocsi, ha hülye a kérdés vagy valami.2023. márc. 7. 12:05
11/12 anonim válasza:
"Feltételezem, hogy a sok méregtől van, amiket belénk nyomnak,"
Csak mondom, hogy a vérvizsgálatok alapján az ilyen kúrák alatt és után magasabb a vér toxin-szintje.
A válasz valójában egyszerű pszichológia, mivel másképp viselkedsz, más az önképed, ezért a környezeted is erre reagál; ill. ezeket a megnyilvánulásokat keresed, emeled ki.
12/12 anonim válasza:
Tudsz előtte-utána képeket mutatni? Ne áruld el, melyik képen melyik állapot van, megpróbáljuk kitalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!