Miért nézek ki 1-2 napos koplalás után 10 évvel fiatalabbnak?
Figyelt kérdés
Néhány évvel ezelőtt szerintem röhögtem volna egy ilyen kérdésen, azonban nem egyszer észrevettem, hogy ha koplalok kb. 2 napot (főleg szénhidrátot mellőzök), akkor utána sokkal fiatalosabbnak nézek ki. Előtte mindenki undorodva néz rám, mintha leprás lennék, utána meg helósziáznak összevissza. Ha aztán elkezdek rendesen enni, 1-2 nap után újra lepunnyadok, anélkül is, hogy visszahízom a leadott kilókat. Mint írtam, itt kevés napról beszélünk, és a fogyás is olyan max. 2-3 kg. Megjegyzendő, hogy mindegy, hogy 79-ről fogyok 76-ra, 81-ről 79-re vagy 80-ról 77-re. Tükörben is észreveszem, hogy jobban nézek ki a fogyás után közvetlenül. Feltételezem, hogy a sok méregtől van, amiket belénk nyomnak, de nem jöttem rá, hogy mitől és hogy pontosan hogyan. Gyanítom azt is, hogy a szénhidrát az oka, csak valahogy nem tudom, hogy mit egyek helyette. Bocsi, ha hülye a kérdés vagy valami.2023. márc. 7. 12:05
2/12 anonim válasza:
Ez a jelenség valójában pszichés, nincs tudományos alapja dietetikailag, sajnálom. Nincs köze a "belénk nyomott mérgekhez", pláne nem a szénhidráthoz, amiről valójában a laikusok azt sem tudják, hogy micsoda, de azt tudják a médiából, hogy valami démon.
3/12 anonim válasza:
"Előtte mindenki undorodva néz rám, mintha leprás lennék, utána meg helósziáznak összevissza."
Ez nem valószínű. A 2-esnek van igaza, pszichés eredetű, esetleg egy pszichológus tud segíteni megkeresni az okokat, hogy miért látod magad így vagy miért hiszed, hogy az emberek undorral néznek rád.
4/12 A kérdező kommentje:
Én is furcsállom, de párhuzam látszik a két dolog között.
2023. márc. 7. 13:05
5/12 A kérdező kommentje:
A korombeliek ill. nem sokkal fiatalabbak magáznak, mint egy aggastyánt, utána meg megy a rihiröhi, helószia. Ezt nem beképzelem, hanem így van. Látom is tükörben, hogy jobban nézek ki.
2023. márc. 7. 13:07
6/12 anonim válasza:
Beképzeled. Pont olyan "leprás" vagy mint előtte csak a placebo miatt azt hiszed szebb lettél.
7/12 A kérdező kommentje:
De akkor miért tegez mindenki agyba-főbe, mikor máskor meg magáznak?
2023. márc. 7. 14:53
9/12 anonim válasza:
Jobb lesz a kisugárzásod a placebo miatt
10/12 A kérdező kommentje:
Ok, köszi.
2023. márc. 8. 06:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!