Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nézek ki 1-2 napos...

Miért nézek ki 1-2 napos koplalás után 10 évvel fiatalabbnak?

Figyelt kérdés
Néhány évvel ezelőtt szerintem röhögtem volna egy ilyen kérdésen, azonban nem egyszer észrevettem, hogy ha koplalok kb. 2 napot (főleg szénhidrátot mellőzök), akkor utána sokkal fiatalosabbnak nézek ki. Előtte mindenki undorodva néz rám, mintha leprás lennék, utána meg helósziáznak összevissza. Ha aztán elkezdek rendesen enni, 1-2 nap után újra lepunnyadok, anélkül is, hogy visszahízom a leadott kilókat. Mint írtam, itt kevés napról beszélünk, és a fogyás is olyan max. 2-3 kg. Megjegyzendő, hogy mindegy, hogy 79-ről fogyok 76-ra, 81-ről 79-re vagy 80-ról 77-re. Tükörben is észreveszem, hogy jobban nézek ki a fogyás után közvetlenül. Feltételezem, hogy a sok méregtől van, amiket belénk nyomnak, de nem jöttem rá, hogy mitől és hogy pontosan hogyan. Gyanítom azt is, hogy a szénhidrát az oka, csak valahogy nem tudom, hogy mit egyek helyette. Bocsi, ha hülye a kérdés vagy valami.
2023. márc. 7. 12:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem nézel ki.
2023. márc. 7. 12:06
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez a jelenség valójában pszichés, nincs tudományos alapja dietetikailag, sajnálom. Nincs köze a "belénk nyomott mérgekhez", pláne nem a szénhidráthoz, amiről valójában a laikusok azt sem tudják, hogy micsoda, de azt tudják a médiából, hogy valami démon.
2023. márc. 7. 12:07
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

"Előtte mindenki undorodva néz rám, mintha leprás lennék, utána meg helósziáznak összevissza."

Ez nem valószínű. A 2-esnek van igaza, pszichés eredetű, esetleg egy pszichológus tud segíteni megkeresni az okokat, hogy miért látod magad így vagy miért hiszed, hogy az emberek undorral néznek rád.

2023. márc. 7. 13:04
 4/12 A kérdező kommentje:
Én is furcsállom, de párhuzam látszik a két dolog között.
2023. márc. 7. 13:05
 5/12 A kérdező kommentje:
A korombeliek ill. nem sokkal fiatalabbak magáznak, mint egy aggastyánt, utána meg megy a rihiröhi, helószia. Ezt nem beképzelem, hanem így van. Látom is tükörben, hogy jobban nézek ki.
2023. márc. 7. 13:07
 6/12 anonim ***** válasza:
82%
Beképzeled. Pont olyan "leprás" vagy mint előtte csak a placebo miatt azt hiszed szebb lettél.
2023. márc. 7. 13:12
 7/12 A kérdező kommentje:
De akkor miért tegez mindenki agyba-főbe, mikor máskor meg magáznak?
2023. márc. 7. 14:53
 8/12 NTBS ***** válasza:
Szebbnek látod magad.
2023. márc. 7. 15:41
 9/12 anonim ***** válasza:
Jobb lesz a kisugárzásod a placebo miatt
2023. márc. 7. 16:03
 10/12 A kérdező kommentje:
Ok, köszi.
2023. márc. 8. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!