Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mire kenjek pl zöldségkrémet,...

Mire kenjek pl zöldségkrémet, kenyér helyett?

Figyelt kérdés

Üdv!

Profin tudok fogyni, csak a kajarepertoáromat szeretném változatosabbá tenni. Főzésben nem vagyok túl jó.

Mit használjak erre, kenyér helyett? Nem olyasmi állag az elvárás, de ne érezzem azt, mintha szivacsot, vagy deszkát ennék.

Tök szelet szárítva? Padlizsán pirítva? Ilyesmit keresek.

2023. márc. 6. 20:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem teljesen releváns, hogy miért nem akarsz kenyeret enni, hiszen lehet, hogy nem szereted, gluténérzékeny vagy, csak a fehér kenyérre gondoltál stb.

Ha valami tényleg nullkalóriás dolog kéne, akkor létezik az abonetthez hasonló kinézetű, de nagyon magas élelmi rost tartalmú lapka. Úgy emlékszem, hogy szinte tisztán rostból van. Sajnos a nevét nem tudom, de ettem már ilyet, talán valakinek beugrik a neve is.

2023. márc. 7. 13:24
 22/25 A kérdező kommentje:

A végeredmény nem ugyanaz? Nem eszek kenyeret. Pont.

Ha gluténos lennék, ha nem szeretem, stb., akkor sem ennék. Mindenáron meg akarod magyarázni az érthetetlent. A kenyér pedig nálam kenyeret jelent, hogy most fehér, barna, kék, türkiz, az is szintén mindegy (kalóriaszempontból).

A segítség részét köszönöm annak az 1-2 embernek, de törlöm a kérdést, biztosan nem fogalmaztam elég cizelláltan és mindenféle zsíros és szénhidrátos ötletek jönnek, mikor leírtam, hogy nem kell felesleges kalória.

2023. márc. 7. 13:43
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem te vagy a legélesebb kés a fiókban.

Ha nullkalóriás választ vársz, akkor tessék, megmondom, mivel edd a krémeidet: kanállal.

2023. márc. 7. 15:19
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Ezek nem érvek, hanem feminál hülyeségek.

Rossz, egészséges, jó étel, etc.

2023. márc. 8. 20:53
 25/25 anonim ***** válasza:

Pufirizs, puffasztott buza szelet, paszka, van sok fele extrudalt mindenfele szelet

Teljes kiorlesu tortilla lap

2023. márc. 11. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!