Mire kenjek pl zöldségkrémet, kenyér helyett?
Üdv!
Profin tudok fogyni, csak a kajarepertoáromat szeretném változatosabbá tenni. Főzésben nem vagyok túl jó.
Mit használjak erre, kenyér helyett? Nem olyasmi állag az elvárás, de ne érezzem azt, mintha szivacsot, vagy deszkát ennék.
Tök szelet szárítva? Padlizsán pirítva? Ilyesmit keresek.
Pászka pl.
Talán a spárban v. Metróban lehet kapni, kettő közül valamelyikben biztos van.
Cukkini vagy padlizsàn is jó chipsnek sütve.
Ami nekem nagyon bevàlt, az a húsleves (én phot szoktam csinálni, de bármelyik leves jó).
Mikróban párolt zöldség: cukkini, sárgarépa, brokkoli, karfiol, zöldbab megtisztítva, darabolva jénai tálba teszed, kb. 20 dkg-hoz kell 1 tk étolaj és fél tk vegeta vagy feleennyi só. 10-15 perc alatt puha lesz, ki kell tapasztalni a te mikróddal. Aztán mártogathatod.
Zabpehelyből lehet fasírtszerűt készíteni, meglátod, mennyire laktat.
Nyers zöldséggel gondolom nem mondok újat.
Első vagyok.
Veled ellentétben én nem voltam bunkó csak feltettem egy kérdést miért nem szeretnél enni, mert pl én nem ehetek.
Én pl karfiolból szoktam pizza alapot készíteni és a szendvicset is így eszem. Vagy cukkiniból tócsni ami még jól jöhet.
Nem bunkózásnak szántam, csak nem értettem már eleve azt, hogy egy fogyókúrás témakörben íródott kérdésnél hogy lehet feltenni olyan kérdést, hogy miért nem akarok kenyeret enni.
Egyébként nem is releváns, hogy miért nem akarok azt enni.
De egyébként nem jártam sikerrel, a tippek ugyanúgy szénhidrátos, meg zsíros ötletekre épültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!