Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mire kenjek pl zöldségkrémet,...

Mire kenjek pl zöldségkrémet, kenyér helyett?

Figyelt kérdés

Üdv!

Profin tudok fogyni, csak a kajarepertoáromat szeretném változatosabbá tenni. Főzésben nem vagyok túl jó.

Mit használjak erre, kenyér helyett? Nem olyasmi állag az elvárás, de ne érezzem azt, mintha szivacsot, vagy deszkát ennék.

Tök szelet szárítva? Padlizsán pirítva? Ilyesmit keresek.

2023. márc. 6. 20:43
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
72%
Miért nem szeretnél kenyeret enni?
2023. márc. 6. 20:46
 2/25 A kérdező kommentje:

...és még felpontozzák... oké, akkor leírom.

Mert pl. 100 gramm kenyér 260 kalória, ugyanennyi padlizsán 25.

Utóbbi laktatóbb, vitamindúsabb, egészségesebb.

Remélem elég ennyi érv...

2023. márc. 6. 21:13
 3/25 anonim ***** válasza:
84%
Négy szelet toast kenyér 100g. Már nem azért, de szerintem az rohadt kevés kalória és sok kaja. Lepirítom, eszek hozzá pl körözöttet meg zöldséget, és tele leszek kb 400 kalóriával
2023. márc. 6. 21:41
 4/25 anonim ***** válasza:
11%
Répa, zellerszál pl.
2023. márc. 6. 21:47
 5/25 A kérdező kommentje:

Én zöldséggel akarok jóllakni. Pizzával is lehet fogyni, ha nagyon kevés. Nem akarok felesleges kalóriákat.

Csak hogy értsd, a Mekiben minden munkatársam 1-2 hambival jóllakik, nekem ahhoz 6-7 kell. Meg tudok enni 7 db. Dupla McRoyalt. Nekem nem elég 100 gramm kenyér.

Fogytam már egyszer 43 kilót, csak utána nem érdekelt, mert elértem a célom, aztán visszajött valamennyi. Újrakezdem. Tudom, hogy kell.

2023. márc. 6. 21:48
 6/25 anonim ***** válasza:
89%
De ha ennyire nem szeretnél kenyeret enni, akkor láttam olyat, hogy édesburgonya pirítós
2023. márc. 6. 21:49
 7/25 anonim ***** válasza:
87%
Neked valószínűleg fehérje központú étkezés kéne, hogy jóllakj
2023. márc. 6. 21:52
 8/25 A kérdező kommentje:

7-es: igen, arra vagyok ráállva, de azt is ésszel. Sütőben sült hal, szárazabb húsok, és semmi nincs olajban, zsírban sütve.

De ha meg tudok enni 50-80 dkg húst, az is sok kalória (és fehérje sem kell annyi), szóval muszáj kitöltőnek sok zöldséget is tolnom.

2023. márc. 6. 21:54
 9/25 anonim ***** válasza:
50%
A túró engem nagyon telít, és nem vészes szerintem. Nincs ennek a nagy étvágynak valami a hátterében? Unalom, vagy ilyesmi.
2023. márc. 6. 21:57
 10/25 A kérdező kommentje:
Unalom nem növel gyomor térfogatot. :) Nem folyamatosan eszem, hanem egyszerre tudok nagyon sokat, 1,5 kg kaja simán lemegy.
2023. márc. 6. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!