Kenyér alternatívát tudtok mondani, amiből a suliba szendvicset tudnék készíteni?
Figyelt kérdés
Nektek mi a kedvencetek? :)2022. márc. 19. 20:09
2/9 anonim válasza:
Omlettből nagyon finooom szendvicset lehet készíteni, kicsit puha és ha rosszul fogod/keszited szetesik de én imadom😋
Persze mindenkepp reggel dobd ossze a masnap esti nem a legjobb, 5-10 perc elkesziteni
3/9 anonim válasza:
De sparban van egy ilyen fitness kenyér magas feherje-alacsony szenhidrattal nem mindegyikben láttam de nagyon finom es semmi karos cucc nincs benne 600 ft korul van fél kiló és előre csomagolt zöld zacskóban van
6/9 anonim válasza:
Az én kedvencem a lowcarb kenyér😊
7/9 anonim válasza:
Teljes kiőrlésű kiflit vagy Roberto teljes kiőrlésű kenyeret eszem.
A kifli 110, egy szelet kenyér 60 kcal kb.
8/9 anonim válasza:
Simán belefér a zsemle is a dietába, ha számolod a kalóriát.
9/9 anonim válasza:
Nemreg talaltam az aldiban egy szenhidrat csokkentett kenyeret, 23 g feherje es 6 g szenhidrat van benne 100g-ban
Eleg draga, 300g olyan 4-500 ft korul van de nagyon finom es teljes kiorlesu is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!