Fogytam, de nem mutatja a mérleg. Miért?
Nem, nem látni.
Ismétlem:
120kg vagy, szerinted -3kg mennyire látszik meg ilyen feleslegnél vizuálisan? Én 75kg vagyok, 170cmhez, 2 év edzés után, de -3kg még ilyen súlynál sem mutatna semmit vizuálisan. (ha valóban fogytál ennyit, tegyük fel, hogy ez -3kg zsír, de megjegyzem ismét: nem fogytál, mert ilyen súlyfeleslegnél 3kg egy napi ingadozás is lehet.)
Kezdem azt hinni, hogy troll kérdés.
Mindig ugyanugynmered magad?
Reggel, wc utan, eves ivas elott. Azok az osszehasonlithato ertekek.
A merlegen levo suly fugg sokmindentol, noi ciklustol, elozo napi szenhidratfogyasztastol, vizivastol. Ezek nem jatszanak szerepet? Pl tobb szenhidratot eszelnegy nap es masnap mered magad es tobb vizet tartasz vissza?
Amugy pont ezert nem szabad a merlegre hallgatni, hanem fotozni es kormereteket merni
Egyébként én például nem hiszek az ilyen kimérő diétákban. Nem mértem magamnak, más elv szerint álltam át valamire, nem mondtam le semmiről, és 16 kilót fogytam 3 hónapon belül. Több zöldség és több rost. Több főzelék, több gabona, barna kenyér, rozskenyér, barna liszt, sütéshez kókuszzsír. Bár én nem voltam konkrétan túlsúlyos, de 16 kiló mégis látható lett. 4 kilóval kevesebb is lettem, mint 20 évvel ezelőtt tinikoromban lettem. (Utána híztam rá vissza.) Egészen pontosan: 96-74-86-70. Mármint most lettem 86-ról 70. Ugyanúgy mindent ettem mellette, szenvedni sem kellett. Egyszer-egyszer ettem például sajtos tésztát és túrós tésztát. De mellette rost-rost-rost. Nem érdekelt semmiféle számolgatás és deficit sem. Egyébként fel lehet keresni dietetikust.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!