Hogyan fogyjak kaloriadeficitben?
Valamit elrontottam, nem fogytam idaig.
Szepen kerlek valaki kiszamolja nekem hogy hogyan vagyok deficitben?
165cm/65kg
No vagyok, mersekelt a mozgasom, ulomunkat vegzek
Ezt kiszamoltam januarban kalkulatoron hogy deficitben legyek, de meg egy dkg sem jott le
Kerlek szepen segitsetek mert nem erzem jol magam! 10kg-ot szeretnek fogyni
Mennyit adott ki a kalkulátor?
Ha nem fogytál, akkor csökkentsd a kalóriabeviteled 1-200-zal. Ha pár hét múlva így sincs eredmény, akkor csökkentsd tovább és figyeld, hogy alakul a súlyos.
#5-ös vagyok.
Mármint, szerintem ha ilyen kevés kalóriával sem fogysz, akkor itt a te számolásodban van a hiba, mert szerintem ha esetleg egészségügyi probléma lenne a háttérben, ennyivel akkor is kéne fogyni hosszútávon. Mindenesetre szerintem ezért lenne érdemes képernyőfotózni az étkezésedet, hátha kiszúrunk valami gyanúsat.
Ha 1200 kalóriát számolt a fogyához akkor mi a pélóért akartál 1000t enni?
Egyél 1500at, égess el sporttal 300at és maris megoldva az 1200 kalória, koplalás nélkül.
Fotót kérünk a kalóriaszámolásodról. Egészen biztosan abban lesz a hiba.
Grammra pontosan kell mérni minden összetevőt. Ha sokszor eszel étteremben, akkor nem fog menni a számolás, mert ott nem tudsz méregetni.
Sajnos az egy adag darált tészta nem pontos mértékegység. Ilyeneken étkezésenként akár több 100 kalóriát is csúszhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!