Miért megy felfelé a mérleg?
Figyelt kérdés
19/L vagyok 66kg és fogyókúrán vagyok. Heti 4-5 ször járok edzeni, 1200-1400kcal-os kalória deficitben vagyok. Viszont az utóbbi időben csak úgy szedem fel a kilókat most majdnem 3 kiló jött rám a semmi miatt. Nem tudom mitől lehet mert minden kajámat kimérem mérleggel, amik zöldségek , csirke szokott lenni. Edzéseim úgy néznek ki hogy általában 1 órát töltök az edzőteremben; fél óra kardió , fél óra súlyzós edzés. Nagyon aggaszt hogy nem megy lejjebb a mérleg, hisz szeretnék belefogyni egy 34-es nadrágba (jelenleg 36-ost hordok), és már december óta csinálom.2023. márc. 1. 08:53
11/14 anonim válasza:
Ne már... Ne mérleget hasznàlj, illetve ne csak azt. 3kg zsírnak pl sokkal nagyobb a térfogata, mint 3 kg izomnak. Mégis ugyanaz a súly.
A testösszetétel változhat súlyváltozás nélkül is, és ha a mérleg szerint épp több vagy 3 kilóval mint eddig, az még semmit nem jelent. Ennyit 2 héten belül is ingadozik a Súlyom. De nem hízom. Pillanatnyi testsúly rengeteg dologtól függ. Vízvisszatartás, mikor voltál utóljára wcn, ciklusban hol vagy stb.
12/14 anonim válasza:
6. Ez hülyeség. Nem nehezebb az izom, csak kisebb a tèrfogata.
13/14 anonim válasza:
A ciklusod is befolyásolja a mérleget. Én anno 6 hónapon keresztül mértem magam mindennap és a ciklusom előtti 2 napban 2-4kg jön fel rám, ami természetesen le is megy a vége felé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!