4 hónap alatt lemegy ennyi?
10-15 kg fogyás elérése 4 hónap alatt nagyon nagy kihívást jelenthet, és nagyon fontos, hogy ezt egészséges módon érjük el, figyelembe véve az egyéni testi adottságokat és az életmódunkat. A fogyás sebessége függ több tényezőtől, például a kiindulási testsúlytól, az életmódtól, a diéta összetételétől és az edzés intenzitásától.
A biztonságos és egészséges fogyás üteme általában heti 0,5-1 kg, így ha 4 hónap alatt 10-15 kg-ot szeretnél fogyni, akkor átlagosan heti 2,5-3,75 kg-ot kellene leadnod. Ez egy magasabb fogyási ütem, ami némileg kockázatos lehet az egészségre, és nagyon fontos, hogy szakember segítségét vegyük igénybe, hogy biztonságosan és hatékonyan érjük el a céljainkat.
A biztonságos és hatékony fogyás érdekében javasolt egészséges életmódot követni, amely magában foglalja az egészséges és kiegyensúlyozott étrendet, valamint a rendszeres testmozgást. Emellett ajánlott a megfelelő mennyiségű alvás, a stressz kezelése, és az egészséges életmód minden más fontos eleme is. Ha sikerül ezt az életmódot kialakítani, és kitartóan követni, akkor elérhető lehet a 10-15 kg fogyás 4 hónap alatt, de mindig figyeljünk az egészségünkre, és konzultáljunk orvossal vagy dietetikussal, mielőtt bármilyen drasztikus fogyókúrát vagy életmódváltást kezdenénk.
Én így gondolom, és így tudom. Tudományosan ez így is van. Reálisnak reális a 10-15 kg de nem ajánlott és nem tesz jót, ez bizonyított tény. Én orvosi ajánlások alapján írtam a válaszomat.
De ezen nem kell összeveszni, hiszen a kérdező, majd rákeres és eldönti, hogy kire hallgat, és, hogy dönt.
Igen. 10kg biztosan. 15 is, de ahhoz nagyon profinak és szigorúnak kell lenned
Egy a lényeg: ha kitartó vagy és nem esel vissza, biztos lesz jó strand formád. Lehet nem idén, de lesz 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!