4honap alatt 28kgot lehet fogyni ?
Figyelt kérdés
Jelenleg 127 kg vagyok2023. jan. 31. 13:17
1/14 anonim válasza:
Heti fél-egy kiló az egészséges fogyás egy egészséges kalóriadeficit mentén. Érzed, hogy mennyire félelmetes a kérdésed?
2/14 anonim válasza:
Lelehet, csak nem egészséges. Mivel nagy súlyból indulsz ezért én olyan 15-20kgmot mondanék
4/14 anonim válasza:
Elég nagy rajtad a túlsúly, de szerintem még így is 28 kg az elég extrém lenne. Szerintem max. 20, de az is nyilván már elég sok 4 hónap alatt, de nagy túlsúlyból még azért az össze is jöhet. A 28 az viszont havi 7 kg mínuszt jelentene, az pedig eléggé irreális cél.
5/14 anonim válasza:
Max a fele, de abban sem lesz köszönet.
Ha fél éve kezdted volna, akkor simán már a vége felé járnál.
Ha eddig jó volt ezzel a súllyal élni, akkor most is adj időt magadnak.
Az egészség az első.
6/14 anonim válasza:
Legyen csak a fele, de az tartósan! Le tudod koplalni úgy, hogy minden percét utálni fogod és jó eséllyel vissza is hízod addigra, amikorra normális módon leadhattad volna az összeset.
7/14 anonim válasza:
90 napos diétával a 90 nap alatt 22 kilót fogytam, úgyhogy szerintem elképzelhető, de nem biztos, hogy kibírod!
8/14 anonim válasza:
Bogyokkal,de a kicsinálod a tested,lelked.vagy életmód váltás,és elképesztő munka.
9/14 anonim válasza:
7: és mennyi jött belőle vissza?
10/14 anonim válasza:
"és mennyi jött belőle vissza?"
Az összes + ! :D
De nem ez volt a kérdés! :XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!