Egészséges lenne 4 hónap alatt ennyit fogyni?
98 kg vagyok most és szeretnék májusra 80 kgra eljutni.
Most az utóbbi 2 év miatt híztam, nincs kifogásom, edzeni már most is járok mert az állóképességem így a béka segge alatt van.
Köszönöm a választ!
24/L
Ha kitartó vagy, akkor heti egy egészséges, az 16 kg. Nem biztos, hogy ezt minden héten meg tudod csinálni, vagy ha igen, akkor már kínzod magad, és a bőröd sem fogja bírni.
A helyedben inkább 8-10 kg-ot céloznék meg.
Egyéni dolog, nekem 2,5 hónap alatt ment le az első 10-es, de jóval nagyobb súlyról indultam, és sose pörgött gyorsan, plusz még be is lassult. 9,5 hónap/-31kg.
Mindegy is hogy mennyi idő, a lényeg hogy csinàlja az ember és menjen. Lehet lesznek stagnàlós hónapok is, a legtöbb fogyàs soràn előfordul. Akkor se kell kétségbe esni.
Én pl marhàra boldog lennék ha 1 év múlva 98 kg lennék, de ahhoz nekem több idő kell.
Szerintem nem érdemes időkorlàtot meghatàrozni, mert mindenki màs ütemben fogy és könnyen érhet csalódàs, ami nincs jó hatàssal a motivàciódra.
Még hogy 2-3 kiló...annyi egy jó kulázással lemegy!
Teljesen reális, amit írsz, le lehet annyit fogyni. Nem mondom, hogy simán, hiszen diétázni és edzeni kell, de lehetséges. Még fiatal vagy, a bőrödnek sem feltétlenül lesz baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!