Milyen tipusu dietat ajanlotok? 10 kg -t szetetnek fogyni 1 honap alatt.
Figyelt kérdés
Tudom nagyon rovid ido az 1 honap, de mindenkepp le szeretnek fogyni, legyszi adjatok tanacsokat.2019. nov. 17. 22:38
1/13 anonim válasza:
Álmodjál le magadról 10 kg-ot. Ez nem így megy!
2/13 anonim válasza:
Nem fog menni. Ha szerencsés vagy, rendesen eszel és eleget tudsz mozogni akkor is az elméleti maximum 4-5 kiló, abból ha 3 sikerült akkor már jó vagy.
3/13 anonim válasza:
Koplalással sima ügy. Ha nem baj, hogy megnyúlt marad a bőröd, mert izmot vesztesz zsír helyett, plöttyedt leszel, és utána 15 kg jön vissza, az elvesztett izom helyett is zsír formájában.
4/13 A kérdező kommentje:
Koplalni es meghalni egyaltalan nem szeretnek !
2019. nov. 18. 07:09
5/13 anonim válasza:
Hány kg vagy? Ha 160akkor relative egyszerü dolgod van. Ha 60, akkor reménytelen ennyi idő alatt. Még koplalàssal sem.
6/13 anonim válasza:
Kézifűrész és választasz egy tetszőleges végtagot.
Még 1 hónap se kell, csak pár perc.
7/13 anonim válasza:
Ezt felejtsd el, egy hónap alatt nem fog menni. Ha komolyan gondolod a fogyást, kezdj el utánanézni a helyes étkezésnek, egyél 1200-1500kcal-t egy nap (magasságtól és nemtől függ, hogy pontosan mennyit, de vannak erre online kalkulátorok) és mellette sportolj is. Ezekkel viszonylag egyenletes fogyást fogsz tudni elérni, ha kitartó vagy.
8/13 A kérdező kommentje:
160 cm vagyok es 63 kg
Csak azert kerdezem mert mid lattam a neten mindefele fogyokurat ami ezen a cimen fut , -10kg 2 het alatt ....
Azert ez nekem is sok , inkabb 1 honapra lennek kivancsi , mielott meg belefognek valami baromsagba
2019. nov. 18. 14:55
9/13 anonim válasza:
Akkor leírjuk hetedjére is, hátha akkor megérted: 1 hónap alatt nem lehet 10 kg-t fogyni.
10/13 anonim válasza:
10 kg / 1 hónap? Max ha levàgatod a làbad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!