Mit lehet enni,ami nem nagyon hizlaló,ha rámtör a valamit úgy ennék érzés?
Annyira bírom, mikor valaki segíteni szeretne a másiknak, javasol egészséges ötleteket, és lehurrogják, jaj, csak az meg 600 kcal-t tartalmaz 10dkg.
A nasit ezzel szépen ki lehet váltani és ha benne van a kalória keretében, akkor nem tök mindegy, hogy pl. azt a 2000 kcal-t akár ezzel is fel tudja pluszba tölteni és nem valami szart eszik és nem kell mindig kiflit meg kolbászt enni. Minél változatosabb az étrend, annál jobb.
De akkor ennyi erővel miért nem javasoltátok, hogy ne egyen semmit, hanem igyon meg 2 pohár vizet? Az meg 0 kalória, és teljesen eltelít!
Aha, szóval te, a már egyébként is kevés 2000 kalóriádat pótolnád magvakkal?
Ki mondta, hogy kiflit meg kolbászt kell enni? De, ha már itt tartunk, te inkább ennél 1 marék diót, mint kiflit és kolbászt?
Csináld így akkor, de ne buzdíts senkit arra, hogy magvakat egyen és ezzel pótolja a kalóriáit.
Ha valami testépítőről lenne szó, akinek napi 5000 kalóriát kell bevinnie egy felkészülési időszakban, akkor azt mondom, hogy magvakkal pótolja meg, mert 5000 kalória az nem kis mennyiség.
Jó hogy nem egy fogyókúrázónak mondod azt, hogy egyen meg 300g diót, hogy ne mindig zöldséget, rizst, krumplit, húst egyen.. Vicc ez a logika.
Karalábé! Istenkirály, ha nagyon vékony szeletekre vágod. Én azt eszem chips helyett TV nézés közben. De vigyázz, nekem az a tapasztalatom hogy a gyanúsan nagy fejek kesernyésebbek!
Vaaagy: jégcsap retek. Esetleg savanyított cékla (de ez semmiképp ne az utolsó legyen amit adott nap leteszel a bendődbe, mert savas és éhes leszek tőke előbb-utóbb)
F33 187cm, 88kg, 22% zsír
A magvakról csak annyit, hogy anyám sós földimigyoróval 🥜 hízott fel kb 60kg-ról 82kg-ra
Mindehhez van, vagy 165cm testmagassága. Én hülye meg hordtam neki táska-szám meló után a Tescobol. Akkor még én sem tudtam milyen brutálisan sok energia van benne
Anyám azóta is kövér. Már itt fáj, ott fáj neki. Cipőjét nem tudja bekötni, mert feszít a mája (zsírmáj)
22:20-as voltam
Anyukád mértéktelenül ette, attól hízott meg. Nem attól fogsz meghízni, ha minden 3. nap megeszel 10 dkg mogyorót. És nem sósat kell enni, mert a túlzott sóbevitel káros a szervezetre.
Nem a magvakkal van baj, hanem a mértéktelenséggel!
25-ös!
10 dkg mogyoró 600kcal, zsíros kenyér 340kcal. Szóval még azzal is jobban jár, mint a mogyoróval. Nem a mogyorótól hízik el, hanem a sok kalóriától, nyilván a rendes étkezések között, minél alacsonyabb kalóriatartalmú ételeket érdemes enni, nem pont magvakat.
Ha a kalóriakeretébe belefér a 600 kcal mag, akkor miért ne egyen azt? Sokkal egészségesebb, mint a zsíros kenyér.
Magvakat egyébként is célszerű fogyasztani, mert rengeteg vitamint és ásványianyagot tartalmaznak.
Sajnos nem jön át neked, hogy mire szeretnénk kilyukadni.
Ha belefér ehet, de ki csinálna olyat, hogy 100g diót megeszik 1 normál étkezés helyett? Teljesen abszurd. 100g dió után a falat fogja kaparni, ezt garantálom.
De már említettem, miért nem javasoljátok a 2 pohár vizet? Az nulla kalória és teljesen jól eltelít. Saját tapasztalatból mondom, ha már ennyire, jaj, legyen nagyon minimális kalória. Akkor legyen nulla, és kész. Probléma megoldva.
29-es!
Azért, mert azt kérdezte, hogy mit egyen ami nem hízlal, ha rátör ez az érzés. Akkor tisztázzuk, hogy nincs olyan étel ami hízlal, meg olyan ami nem hízlal, nincsenek csodák, meg csodaszerek, ha kalóriakereten belül marad, akkor bármit ehet, mogyorót, csokit, szalonnát, bármit, ha túllépi, akkor a nyers répától is hízik. Feltételezzük a kérdésből, hogy figyelnie kell a táplálkozására, nem nagyon ehet bármiből bármennyit. Erre legkönnyebben a kalóriák számolásával tud figyelni és nem tudunk semmit a kérdezőről, de egy egyszerű, átlagos napi étkezés, odafigyelve a mennyiségekre, fedezi a kalóriaszükségletet. Szóval ha ezen kívül akar még valamit enni, akkor annak alacsony kcal tartalmúnak kell lennie, hogy ne hízlaljon.
Egyébként aki a szokásos étkezései, nassolásai mellett nem hízik, mint pl gondolom te, annak nem kell foglalkozni a kalóriákkal.
Ja és mégegy megoldás van kérdező! Ha enni akarsz valamit, akkor a megevett kalóriát valami sporttal használd fel. Pl ha futsz egy órát, közepes tempóban,(kortól, súly/magasság aranyból pontosan ki lehet számolni) akkor ehetsz 10dkg mogyorót, vagy 4! Balaton szeletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!