Milyen érzés vékonynak lenni? Azoktól kérdezem akik túlsúlyosak voltak. Máshogy viselkednek hozzátok az emberek? Hogyan érzitek magatokat?
Egy kövér embert emberszámba sem vesznek, úgy bánnak vele, mint egy darab fekáliával.
Lehet okos, kedves, humoros, bármi: az ő egyetlen tulajdonsága az, hogy KÖVÉR.
Ezelőtt láthatatlan voltam, most előreengednek az ajtóban, mosolyognak, előre köszönnek, kedvesen flörtölnek, megnéznek, sokkal figyelmesebbek az emberek.
Szomorú, de igaz, a megjelenés nagyon sokat számít.
~40kg felesleg volt rajtam.
170cm, 105kg körül mozogtam
Míg ez a felesleg rajtam volt, tényleg teljesen másképp viszonyultak hozzám az emberek.
Több, mint egy éve edzek, és sikerült leadnom már az első 8 hónapban a feleslegem nagy részét (34kg), majd elkezdtem izmot építeni.
Csak az ismerkedés témában tudok nyilatkozni: Szomorúan látom azt, hogy mivel mára már elértem egy jobb fizikumot, így azok a lányok akik felém sem néztek mondjuk másfél évvel ezelőtt, most előre köszönnek.. Nincs ezzel semmi baj igazából, csak szomorú azt látni, hogy az emberek mennyire a külsőségek alapjan ítélnek meg másokat..
Azelőtt mielőtt rajtam volt a felesleg és szarul néztem ki, akkor is megvolt a személyiségem és most, hogy jól nézek ki szintén megmaradt ugyan az a személyiség, mégis most érdeklődnek többen irántam.. Próbálok okosan hozzáállni és teljesen kizárni az ilyen lányokat, mert nekem ilyenekre nincs szükség, undorító egy dolog ez szerintem.
Egy szó mi száz: Nem mondanám hatalmas hátránynak vannak kitéve a kövér emberek, de tény, hogyha jól nézel ki akkor előnyösebb helyzetben vagy sokkal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!