Titeket mi motivál a fogyáshoz?
Figyelt kérdés
Hogyan maradtok kitartóak a nehézségek során? Én folyton elbukok.. nektek elsőre sikerült?2023. febr. 7. 19:50
11/14 anonim válasza:
Semmi. Kb. 20 kg felesleg van rajtam, de minek fogyjak le? Nulla lenne a libidóm, plusz elfújna a szél. Kinek hiányzik ez?
12/14 anonim válasza:
Kb 10 éves korom óta kövér voltam. Soha semmivel nem sikerült tartósan lefogyni, vagy ha épp jobban néztem ki, akkor is kövérnek láttam, éreztem magam. Sajnos alapvetően nem túl túnusosak az izmaim, úgyhogy akkor is "puha" volt a tapintásom, amikor tiszta izom voltam...
Szerintem mindenkinek meg kell találnia azt a módszert ami neki beválik, és személyre szabni.
Nekem a szakaszos böjt jött be, egészen hihetetlen módon, tempósan és könnyen ledobtam 10 kg-t (41 évesen), a súlyomat 1,5 éve tartom, 2-3 kg plusz-mínuszokkal.
Egy-egy csalónap, megbotlás belefér, nem agyalok rajta, másnap minden megy tovább.
És azért tudom tartani, mert egyszerűen jó érzés uralni a kaja iránti vágyat, nőtt az önbizalmam általa.
13/14 anonim válasza:
Vékony voltam 17 éves koromig, de mivel a környezetem sokat bántott, mert volt rajtam +1-2 kiló és egy kicsi hasam sosem fogadtam el magam, 10 éves korom óta próbálkoztam éheztetéssel, ilyen-olyan diétákkal. Aztán... koppantam 17 évesen mikor beteg lettem és felszedtem 35 kg-t és kétszer akkora lettem. Ez tart lassan négy éve, bele betegedtem egy darabig abba, hogy most aztán tényleg egy dagadt ocsmányság vagyok és hogy a régi külsőmet nem becsültem meg. 70 kg -> 115kg. Sok probalkozas után miután nem voltam kitartó egy dietaban sem feladtam két éve, hogy jó vagyok így, de én is kapcsolat nélkül maradtam, esküvőre vagyok hivatalos és rájöttem, hogy feszengek és gyűlölöm magam, szóval most elöntöttem, hogy a mentális egészségemért, magamért, hogy jól érezzem magam a bőrömben magam ami már 20 éve nem sikerül le fogyok. És le is fogok, most fogom elkezdeni amint lesz pénzem edző terembe menni és egészségesebb ételre. Nem lesz, ami megállít, mert én úgy döntöttem ennyi év után.
14/14 anonim válasza:
Mogyoró allergiám lett, így a nyomokban tartalmazót sem ehetem. Ez rengeteg mindent kizár az életemből, főleg az édességeket, de gyakorlatilag a legtöbb, előre csomagolt dolgot. Egyszer kaptam egy allergiás rohamot, feldagadtam, azóta a félelem hatalmas visszatartó erő, pedig begyűrnék már 8 óriási milkát is. Volt időm elgondolkodni, a páromnak is tetszik az alakom lassú szepülese és ez sok erőt ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!