Titeket mi motivál a fogyáshoz?
Nem, sajnos már sokszor belebuktam. De most tényleg sikerül(t), a 45 kiló feleslegből 35 lement.
Ami motivál most:
- húgomnak júliusban lesz az esküvője, tanú és koszorúslány is leszek
- 10 év kapcsolat után egyedül maradtam, és nagyon nem vagyok az önképemmel kibékülve, szeretnék majd párt találni, és ahhoz önbizalom is kellene
- nyaraláson jól akarok kinézni, végre érezni azt, hogy mások szerint is jól nézek ki és nem feszengeni bikiniben
- jobb fizikumot szeretnék, ezért kitartóan heti 4x edzek, nincs jobb érzés, mikor érzed, hogy hétről hétre fejlődsz
Nálam ezek.
Nekem sok motivációm van, hogyha az egyik alábbhagy, akkor a másik életben tartson:
- hosszú, egészséges élet úgy, hogy a fiatalságomat meg tudja őrizni
- hogy én legyek a legizmosabb, legkigyúrtabb ember az egész családban
- hogy a barátnőmnek én legyek a legszexibb testű férfi, akit ismert, így nem kell aggódnom, hogy elhagy
- hogy fizikailag és mentálisan erősebb legyek a többi férfinél
- hogy legyek annyira fitt és szívós, hogy be tudjak kerülni a különleges erőkhöz
- a fejlődés öröme, hogy 2 éve egy elhízott romhalmaz voltam, ma meg már egy délceg fiatal férfi.
A gyerekeim.
Előttük vékony voltam. Első gyerekkel 10 kg maradt rajtam, másodikkal +még 5. Zavar hogy a lányom ezt látja, hogy nem érzem jól magam a bőrömben. El se tudják képzelni, hogy anya egyszer vékony volt.
A másik: fáj a lábam és elegem van.
Egyébként sokáig nem zavart eléggé. Úgy voltam vele, hogy "á, ez még nem olyan sok, ezt pikkpakk leadom", nem is éreztem magam rosszul a bőrömben, csak azután kezdett tudatosulni, hogy ez már sok, amikor visszamentem dolgozni, új munkatársak közé, akik így ismertek meg és a szemükben láttam meg először, hogy milyen is vagyok.
Engem maga a kialakult egészséges szemléletem motivál. Jókat eszem, nem vonok meg magamtól semmit (nem iszom üresen a teát meg ilyen hülyeségek), mozgok. Mennek le a fél kilók hetente, aminek nagyon örülök. Ellenben ha a mérleg szerint épp nem fogytam semmit, akkor sem hátrálok meg, mert ez még semmit sem jelent. Szeretem, jobban érzem magam és energikusabb vagyok.
Ezen kívül még az a fontos, hogy a régi ruháim rám jöjjenek.
Elsőre sikerült? 😂😂😂Dehogy! 14 évesen nulla tudással es gyakorlattal csináltam az első fogyókúrámat. Ez után kb évente nekialltam, de mindig kidarcba fulladt. Azóta sokat tanultam.
Végül 36 éves koromra tudtam lefogyni 3 év alatt, teljes életmódváltással. 1 éve tartom a súlyom.
Mi motivált? Végső soron az, hogy nem akartam meghalni. Már olyan durva lett az állapotom, hogy ráment az egészségemre, és az életemre.
Nos úgy voltam vele, hogy élet, vagy halál.
Az az életet, és az ezzel járó élethosszig tartó mindennapos diétázást + kényszerű mozgást választottam. Nagyon nehéz, mert mozogni alapvetően nem szeretek, és nálam erős függőségről is van szó bizonyos ételek tekintetében, nagyon vigyáznom kell, hogy ne uralkodjon el rajtam újra, de elfogadtam, hogy Nem ehetek azt amit akarok és akkor amikor akarom, és sokat kell sportolnom, mert nagyon könnyen meghízok. Sajnos Ez van. Legalább még élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!