Ha valaki(aki alapból vékony) egy hét alatt 5-6 kilót lefogy böjtöléssel (még ha a fogyás csak víz veszteség is) az a fogyás meglátszik?
Ment a zöld, #1!
Igaz hogy ezzel a léjböjttel tényleg le lehet 1 hét alatt 4-6 kilót fogyni?
Kérdező, nem az egyes vagyok, de válaszolok a 2. kommentben írt kérdésedre.
Párom csinált 5 napos léböjtkúrát és nem fogyott tőle. De ő nem is fogyás miatt csinálta.
Szerintem fogalmad sincs, hogy mire jó a léböjt kúra. Neked nem való, az biztos.
Ha valaki alapból vékony, akkor se tud egy hét alatt 5-6 kilót fogyni, ha semmit nem eszik. (és még lázas is, próbáltam egy betegség miatt).
Ha alapból vékony vagy, miért akarsz ennyit fogyni? És mi lesz egy hét múlva? Beválogattak statisztának egy holocaust filmbe? Mert ha tetszeni akarsz valakinek, nem fogsz. Vagy ha az alapból vékony - 5-6 kg tetszik neki, akkor inkább menekülj. Ha ruhába nem férsz bele, vegyél újat vagy vidd el szabóhoz.
Ne hari, kérdező!
De aki vékony, az ne akarjon egy hét alatt 5-6 kilót fogyni, sőt egyáltalán ne akarjon fogyni!
A léböjt azoknak jó, akiken van tartalék, különben elvisz a mentő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!