Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az szerintetek létezik, hogy...

Az szerintetek létezik, hogy valakin nem látszik meg 10 kg veszteség?

Figyelt kérdés
Egy molett/kövér lányról lenne szó.
2014. dec. 20. 21:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, rajtam nem látszott meg, de a hízás sem anno. Viszont az első 8-10kg mikor lement, utána a következő 5kg-ot már mindenki megjegyezte, aki utána újra látott, hogy megcsinosodtam, pedig előtte meg hiába mondtam szüleimnek is, ha találkoztunk, hogy fogytam csomót (ne etessenek krumplival, kenyérrel), azt mondták, nem látni.

(112kg-ról indultam anno, 178cm magas vagyok)

2014. dec. 20. 21:14
 2/5 anonim ***** válasza:
89%

Ha nagyon sok a fölösleg, akkor nem feltűnő.

kb olyan, mint amikor egy vékonyabb ember pár dekát fogy. Arányaiban nem látszik, mivel nem csak egy helyről mennek le a kilók.

2014. dec. 20. 21:16
 3/5 anonim ***** válasza:
57%

persze.

most ki mondaná meg,hogy 130 vagy 120 kiló?

90ről 75-80ra már a pofáról,tokáról,nyakról is elkezd csökkenni a felesleg,akkor fog látszni nagyjából ha szörnyeteg a kiinduló állapot.

2014. dec. 20. 21:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Simán lehet, de sok mindenen múlik.
2014. dec. 20. 22:13
 5/5 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Nagyon nagy feleslegen is meglátszódhat. A ruhán sok múlik, illetve azon még sokkal több, hogy a környezetedben lévő emberek mennyire figyelmesek, szemfülesek. Mikor én kezdtem fogyni, akkor már 4-5 kiló fogyás után sokan észrevették. Persze volt akinek ez csak olyan -20 kilónál tűnt fel. :)
2014. dec. 22. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!