Miért ilyen unalmas az összes fogyókúrás étrend, amit látok?
Sok testépítő él natúr csirkén meg rizsen. Én se értem, hogy bírják.
A kalória számlálás a tuti. Nyilván azon belül érdemes az alacsony kalória tartalmú, de laktató, egészséges ételeket választani. De ha az alapelveket tudod, könnyen választasz, alakítod a hagyományos recepteket stb.
Azért ilyenek, mert a legtöbb ember nagyon gyors eredményt vár, ha gyorsan látszik a hatás, akkor azt gondolja, hogy ez aztán jó diéta, továbbra is veszi az adott bohóc termékeit, előfizet a tanácsaira, stb.
Így ezek a majmok kénytelenek drasztikus eszközöket alkalmazni, hogy az ügyfél a nagyon nagy kalóriadeficit miatt gyors eredményt lásson.
Én pl. imádom a csirke/rizs/brokkoli kombót, az egyik kedvenc ételem (tudom, furcsa vagyok :) ).
De semmi csoda nincs benne, csak szénhidrát meg fehérje, meg szabad szemmel nem látható zsír.
A legtöbb ember fejében az van, hogy a fogyókúra egyenlő a durva megvonással, a tiltott ételek kilométeres listájával és a szenvedéssel. Ezért csomó "étrend" erre az elvárásra is rámenve pontosan ezt teszi, és ad valami keretet, amihez az emberek tarthatják magukat (kár, hogy ez szinte sosem kalóriakeret), követhetnek egy programot, és úgy érezhetik, hogy most aztán mindent megtesznek a siker érdekében. Sok esetben még hibáztatni sem lehet őket, ki ne szeretne egy olyan 4 hetes programot, amit csak szigorúan be kell tartani, és máris lefogytál.
#6 Lehet, hogy túl intenzív ízekhet vagyok szokva, vagy inkább csak finom és változatos ételekhez. A párolt zöldség lehet jó, ha nem natúr csirke és üres rizs van mellé. Üres rizs amúgy is a világ legunalmasabb kajája, minimum valami zöldséget teszek bele, de jobb ha valami szószos főétel mellé van.
#8 Ez hülyesék, jó kajákkal is lehet fogyni, élvezetesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!