Mit egyek estére?
Sziasztok!
Szóval a lényeg hogy évek óta járok edzőterembe,elég intenzív nagy súlyos edzéseket csinálok aminek megvan a látszata is ( szép nagy bicepsz,mellizom,széles kerek vállak stbstb),viszont sajnos az asszony hatalmas éjszakai zabálo ( mert persze rajta nem látszik meg,szülés után is minden edzés nélkül pikkpakk visszanyerte a régi alakját, még a hasán se látszik egyetlen csík se szóval nagyon irigylem 😂) és ilyenkor én se bírom ki hogy ne egyek vele.Ez általában ilyen este 10 után ...
Viszont sajnos ez is meglátszik rajtam ( pocak,toka,és már konkrétan az arcom se a régi)...
A napközbeni diétát nehézkesen tudnám csak megoldani mivel az építőiparban dolgozom,és nem mindig van lehetőségem csirkemellet enni rizzsel így abban bízom hogy ha az esti étkezéseimnél olyat eszem ami nem hizlal hátha leszalad rólam pár kiló ( jelenleg 174 cm és 95 kg vagyok,de ennek jelentős része ugye izomban)...
Szóval a fő kérdés: Tudnátok olyan recepteket adni aminek az alapanyagai könnyen beszerezhetőek és este is nyugodt szívvel ehetek belőle? Illetve ha olyat is tudtok amit a munkába is vihetek azt is megköszönném!
Pufi rizs meg abonett kenyér párizsivel se sokáig tartott szóval szeretnék valami változatos ételeket kipróbálni!
Előre is köszönöm mindenkinek ✌️
"sajnos ez is meglátszik rajtam"
Nem az éjszakai evés látszik meg rajtad, hanem a kalóriatöbblet, ami az egész napi összétkezésed következménye. Ha te még mindig abban a hitben vagy, hogy este 10-kor enni hízlaló csak azért, mert este 10 van, akkor sürgősen tájékozódj más forrásokból, ugyanis ez 2023-ban már nagyon ciki.
"nem mindig van lehetőségem csirkemellet enni rizzsel"
Miért kéne ezt enned?
"esti étkezéseimnél olyat eszem ami nem hizlal"
Vannak hízlaló ételek, és vannak nem hízlaló ételek? Van erről egy lista? Hol található meg ez a lista, a Blikk.hu-n? 2023-ban még itt tartasz?
"74 cm és 95 kg vagyok,de ennek jelentős része ugye izomban"
Naturál vagy? Csak mert szteroidot használó testépítők színpadi versenyformája nincs ilyen magassággal 95 kiló, úgyhogy az a rengeteg izom valójában zsír és víz, de ha te tetszel magadnak a tükörben, mert nagynak látod magad, akkor örülök, az a lényeg. Olvass utána a kalóriaszámolás fogalmának, és mindent érteni fogsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!