Hogyan kezdjem el az egészséges életmódot, táplálkozást? Mikre fogyeljek?
Több mint 20kg felesleget szedtem össze az elmúlt 2évben, eljutottam arra a pontra, hogy már undorodom magamtól..
Eddig az étel nyújtott megnyugvást számomra, ha szomorú vagyok, magányos eszek, bezárkózom..
Szeretnék ebből kitörni, csak nem tudom hogyan kezdjek hozzá
Segítsetek légyszí
23N
A fogyáshoz nem kell egészséges életmód :)
Ahogy 1-es írta, csak csökkentened kell a kalóriabevitelt, azaz egyél kevesebbet, mint eddig.
Nekem fogyás során az volt a legfontosabb tapasztalatom, hogy ki kell alakítani a rendszerességet, különben nehéz tartani a diétát.
"Mikre fogyeljek?"
Te tényleg nagyon fogyni akarsz. :)
Fel sem tűnt..😅
Sétálj sokat. A gyors séta jobb mint a futás pl, mert a szervezeted nem az izmaidat kezdi meg, hanem a zsírszöveteket.
Ha médis halami kardiót szeeetnél és nem akarsz futni, akkor táncolj, azt otthon is lehet.
Ne egyél sok édeset, sok kenyeret, és szénsavasat se igyál. Néha persze kell, nem vagyok a híve a megvonásnak, de ha ezeket tudod helyettesíteni annál jobb!
Ne arra törekedj hogy most hirtelen diéta és fogyókúra legyen belőle, mert hosszú távon nem tudod kínozni magad s akkor esetleg megint visszahízol mint én. Fokozatosan alakíts az étrendeden. S mozogj mellé. Hidd el, lassan de biztosan le megy minden. Fiatal is vagy, úgyhogy hamar látszani fog rajtad. Töltsd le a kalóriabázist! Sokat segít
Igen, ez teljesen jogos
Elkezdtem már 2hete kb.
Le is ment 3kg, de még mindig nem vagyok benne biztos, hogy jól csinálom e, jókat eszem e, illetve jók e az arányok/adagok.
Ezért szerettem volna egy kis "okosítást" kérni, ugyanis teljesen laikus vagyok a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!