Lehetséges, hogy alapból, zsír nélkül is 100 cm legyen a csípőbőségem?
Előző vagyok, most mértem meg a csípőmet, 94 cm. Átlagos testalkatú 58 kilós, 167 centis vagyok, 17 éves. Ettől nem áll messze a te 100 centid, és talán jobban is áll neked, ne aggódj miatta.
:)
Teljesen normális a 100cm. Bizonyos testalkatoknál főleg. Pl homokóra, amikor a csípő és a mell hangsúlyos közel azonos, vagy azonos mértékben, vagy a körte alkat vékony derékkal, szélesebb csípővel. Ilyenkor a mell kisebb, kevésbé hangsúlyos mint a homokóra alkatnál.
A klasszik homokóra de inkább vékony modellalkat 90-60-90. Ehhez képest Mindenhol plusz 10-15cm teljesen normális.
Én homokóra alkatú vagyok, normál, egészséges súllyal. 98/70/100 az arányaim. 175cm /67kg vagyok.
Sokan szomorúak ha széles a csípőjük de nem értem miért. Szerintem sokkal jobb nőiesen kerekdednek lenni a megfelelő helyeken. Én szeretem hogy ilyen vagyok.
A tesóm pl körte alkat, 179cm, 58kg és neki is 100cm a csípője, de a mellei sokkal kisebbek. Semmi felesleg nincs rajta.
Szóval na, ez testalkat kérdése. Az átlag meg egy olyan érték ami eléggé torzíthat. Lásd átlagfizetés amit felhúz a politikusok többmillás fizuja, míg az emberek többsége hónapról hónapra vegetál. És Az 5 és az 1 átlaga is 3.
Rákerestem én is a Google-ben, úgy ad választ, hogy forrást sem mellékel hozzá; így nem tudni hol mérték, hány fővel, milyen magas lányokon. Simán lehet, hogy modellekre vonatkozó adat.
Ha a találatok között is olvasgatsz, rögtön előjönnek a 97-105-ös adatok.
Egyébként nincs átlag ember, a saját testedhez, alkatodhoz, kell viszonyítanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!