Kinek vált be a regenor, illetve a biocom?
Sokan mondják hogy a biocom termékek jók.
Ha valakinek van tapasztalata például arról a mosógolyórol, regenorról vagy a többi termékről, kérem írja meg.
Jó lenne ha nem biocomos írná, mert nem az a lényeg,hogy rám tukmálja, hanem tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
Köszönöm.
Ajandekba kaptam biocomos grapefruit cseppet, elhasznalgattam, de persze nem gondolom olyan csodaszernek, mint ahogy hirdetik. Igazabol nem tudom volt-e hatasa, nem lettem akkoriban beteg, de en amugyse szoktam surun az lenni.
Egy biztos, a kisbabamnak nem adnam, nem kennem vele a szajat, boret, azert ezt picit tulzasnak erzem, hogy csecsemokortol reklamozzak fogzas, hasfajas, szekrekedes, ekcema, koszmo, minden ellen :D
Mondjuk fogyni tutira nem fogsz tole, ha erre hasznalnad, kiveve, ha mellette sportolsz es deficitben vagy. De akkor meg nem kell csepp es semmi mas se :)
Regenor ugyanez, parasztvakitas.
Regenor szóra keress rá itt a gyakorin. Tele van olyan kerdessel hogy 'mit csinaljak ha tonkretette a gyomromat', 'miert nem hasznal', miert faj tole a fejem es hasonlok.
Egyik se jo. Ezek egyszerusitett draga dolgok amik nem mukodnek ea amint abbahagyod, azt a 0ar dekat amit leadsz, vissza is hizod.
Tudatos etkezes kell, kevesebb etelbevitel stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!