Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 165/73kg, mi az egészséges?

165/73kg, mi az egészséges?

Figyelt kérdés
A barátnőm szerint 68 kg kell lefogynia az az ideális... Szerinte hülyeség ez a BMI kalkulator. Egészségtelen amit mutat magassagahoz.Amikor osszejottunk 56 kg volt nagyon tetszett, szerinte csont és bőr volt.. Nyilván így is tetszik, de sokkal vastagabb mint volt.Most nem szólt hozzám, mert azt mondtam neki, hogy szerintem sokkal szebb volt 56 kg, nyilván így is szeretem, csak a véleményem.. Azt mondta akkor menjél keressel anorexiás nőt..aki hasonló magasságú hány kg? Mit tart ideálisnak.?
2023. jan. 29. 13:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem 60-65 között. N
2023. jan. 29. 13:44
 2/17 anonim ***** válasza:
29%
Én azt tartanám ideálisnak ha senki nem lenne együtt súlytól függetlenül egy olyan suttyó paraszttaly mint amilyen te vagy.
2023. jan. 29. 13:44
 3/17 anonim válasza:
33%

Hát, párom 68 kiló 176 centivel.

Szerintem azért az ideális 60-65 közt lenne, ami szexi is.

Nagy zsírtornyok nem szépek.

2023. jan. 29. 13:47
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Ad 1, 164 cm-es 70 kg-os lány vagyok. 2 hónapja fogyókúrázok komolyan, 72 kg-ról indultam, és 2 kg-ot fogytam. A centik viszont mennek le rólam folyamatosan (a combomról eddig 5 cm ment le, a derekamról 2, a hasamról 4). Szóval arra akarok kilyukadni, hogy a súly kb semmit nem mutat. Lehet, hogy mire lefogy 68 kg-ra, tök vékony lesz, vagy az is lehet hogy annak 80%-a víz lesz, és majdnem úgy fog kinézni, mint 73 kilósan. Szóval ha fogyózni akar, akkor a centiket mérje, ne a súlyát.

Ad 2, gondold végig, hogy mennyire rosszul eshetett neki ez a megszólalásod. Egy kapcsolatban mindenki szeretné, ha a párja vonzónak tartaná, és az ilyen megjegyzések sokat rontanak az ember önbizalmán.

2023. jan. 29. 14:02
 5/17 anonim ***** válasza:
85%

Komolyan, ti milyen párkapcsolatban szeretnétek lenni? Őszintében, vagy hazugban? A kérdező csak őszintén elmondta amit érez, ez miért bűn?

A magyar lakosság része hízik, mint egy disznó, mert nem tud mértékkel enni, na,ez is egy nagy probléma.

Ehhez a magassághoz 55-60 kg a normális.

2023. jan. 29. 15:01
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is szólni kell a másiknak. Persze óvatosan, segítő szándékkal, nem megbántva. És ez nem azt jelenti, hogy nem szeretjük, hanem azt, hogy kevesebb súllyal vonzóbb volt számunkra. Ez nem suttyóság.

Én is 165 cm vagyok, 71nél mondtam magamnak, hogy ez így nem oké. 60 a cél. Bár én már 45 éves vagyok, egy fiatal nőnek még fontosabb lenne, hogy optimális testsúlya legyen. Igen, a barátnődön van 10kg felesleg és ha ez őt nem érdekli, lesz abból 20 is.

2023. jan. 29. 15:24
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanilyen magas vagyok, 63mal érzem jól magam. Voltam 100is, szóval ez már nagy eredmény.
2023. jan. 29. 19:41
 8/17 anonim ***** válasza:
90%
167 cm vagyok és 57 kiló. Én így érzem jól magam. Hozzá kell tennem, hogy azért van munka abban, hogy ennyi maradtam 48 évesen és három gyerek után is. Sokat sportolok és odafigyelek mit eszem meg. Nem sanyargatom magamat, de bizony már nem olyan könnyű formában maradni, mint húsz évvel ezelőtt. Viszont megértem a kérdező barátnőjét, mert én is megsértődnék, ha a férjem beszólna nekem a súlyom miatt...
2023. jan. 30. 11:38
 9/17 anonim ***** válasza:
23%

"Viszont megértem a kérdező barátnőjét, mert én is megsértődnék, ha a férjem beszólna nekem a súlyom miatt.."

Az igazság mindig fájdalmas. Vagy aki meghízik, az miért sértődik meg azon, ha ezt megmondják neki, hogy bocsi, de meghíztál, jó lenne, ha lefogynál. Ezen miért kell megsértődni? Csak az igazságot mondta, vagy az is baj, ha valaki őszinte azzal a személlyel, akit szeret?

Jaj, ne legyünk már ennyire álszentek.

2023. jan. 30. 11:50
 10/17 NTBS ***** válasza:
50%
Szerintem nem kellene fogynia.
2023. jan. 30. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!