165/73kg, mi az egészséges?
Hát, párom 68 kiló 176 centivel.
Szerintem azért az ideális 60-65 közt lenne, ami szexi is.
Nagy zsírtornyok nem szépek.
Ad 1, 164 cm-es 70 kg-os lány vagyok. 2 hónapja fogyókúrázok komolyan, 72 kg-ról indultam, és 2 kg-ot fogytam. A centik viszont mennek le rólam folyamatosan (a combomról eddig 5 cm ment le, a derekamról 2, a hasamról 4). Szóval arra akarok kilyukadni, hogy a súly kb semmit nem mutat. Lehet, hogy mire lefogy 68 kg-ra, tök vékony lesz, vagy az is lehet hogy annak 80%-a víz lesz, és majdnem úgy fog kinézni, mint 73 kilósan. Szóval ha fogyózni akar, akkor a centiket mérje, ne a súlyát.
Ad 2, gondold végig, hogy mennyire rosszul eshetett neki ez a megszólalásod. Egy kapcsolatban mindenki szeretné, ha a párja vonzónak tartaná, és az ilyen megjegyzések sokat rontanak az ember önbizalmán.
Komolyan, ti milyen párkapcsolatban szeretnétek lenni? Őszintében, vagy hazugban? A kérdező csak őszintén elmondta amit érez, ez miért bűn?
A magyar lakosság része hízik, mint egy disznó, mert nem tud mértékkel enni, na,ez is egy nagy probléma.
Ehhez a magassághoz 55-60 kg a normális.
Szerintem is szólni kell a másiknak. Persze óvatosan, segítő szándékkal, nem megbántva. És ez nem azt jelenti, hogy nem szeretjük, hanem azt, hogy kevesebb súllyal vonzóbb volt számunkra. Ez nem suttyóság.
Én is 165 cm vagyok, 71nél mondtam magamnak, hogy ez így nem oké. 60 a cél. Bár én már 45 éves vagyok, egy fiatal nőnek még fontosabb lenne, hogy optimális testsúlya legyen. Igen, a barátnődön van 10kg felesleg és ha ez őt nem érdekli, lesz abból 20 is.
"Viszont megértem a kérdező barátnőjét, mert én is megsértődnék, ha a férjem beszólna nekem a súlyom miatt.."
Az igazság mindig fájdalmas. Vagy aki meghízik, az miért sértődik meg azon, ha ezt megmondják neki, hogy bocsi, de meghíztál, jó lenne, ha lefogynál. Ezen miért kell megsértődni? Csak az igazságot mondta, vagy az is baj, ha valaki őszinte azzal a személlyel, akit szeret?
Jaj, ne legyünk már ennyire álszentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!