Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyen árak mellett, hogy...

Ilyen árak mellett, hogy lehetne egészségesen/változatosan étkezni? Esetleg fogyni?

Figyelt kérdés
2023. jan. 22. 23:50
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
87%
Ilyen árak mellett pont, hogy nem nehéz kalóriadeficitben lenni, ezáltal fogyni. Változatosan étkezni pedig valóban nem olcsó, de ma már ott tartunk, hogy semmilyen élelmiszer nem olcsó, tehát egy kiegyensúlyozott étrendet ugyanolyan drága fenntartani, mintha mindenféle szemetet vásárolnál össze.
2023. jan. 23. 00:02
 2/42 anonim ***** válasza:
6%
Eszem-veszem, ami le van értékelve. Nem fogom zöldségre költeni a pénzem, mert hújuj meghízok. Hála az égnek, kinőttem már ebből.
2023. jan. 23. 03:58
 3/42 anonim ***** válasza:
60%
Ilyen árak mellett nem nehéz lefogyni.... De egészségesen étkezni sajnos igen. Nekünk zöldségre gyümölcsre nem futja már. Az árából inkább húst veszek amiből főzök. Természetesen a gyerekeknek jut zöldség is gyümölcs is, ok ezt nem érezhetik meg. Mi a férjemmel nem eszünk ilyeneket csak ritkán. Bár én előre látó voltam mert a nyáron sok mindent befoztem.
2023. jan. 23. 05:37
 4/42 anonim ***** válasza:
79%
Épppen fordítva kellene csinálni, nem a drága húst venni meg, hanem sok (idény)zöldséget, sokkal olcsóbbra jön ki és sokkal egészségesebb is!
2023. jan. 23. 08:17
 5/42 anonim ***** válasza:
81%

Akciók mindig vannak, azokat érdemes figyelni.

Egészségtelen nasikat ne vegyél egyáltalán, helyette inkább vegyél egészséges ételhez szükséges köretet, mint pl. bulgur, vagy köles, kuszkusz. Ha nasihatnékod van vegyél étcsokit, abból kevés is elég, vagy mondjuk magvakat.

Tanulj meg kenyeret készíteni, így sokkal olcsóbban kijössz, mintha boltit vennél és legalább te magad állítod össze, hogy milyen kenyeret szeretnél enni.

Estére pedig mérsékeld az ételbevitelt.

2023. jan. 23. 08:53
 6/42 anonim ***** válasza:
57%
Mondjuk sosem értettem, hogy hogy lehet hogy zöldségre/ gyümölcsre nem futja valakinek. Fillérekbe kerül például az alma is… nem a sárkánygyümölcsöt meg a licsit kell venni
2023. jan. 23. 09:33
 7/42 anonim ***** válasza:
35%

Én nem a 3-as vagyok, viszont leírom a saját történetemet. A 90-es évek elején voltam nagyon pici. Szüleim kb akkor 3000 forintot kerestek havi szinten, ami ugye nem volt egy nagy pénz. Volt, hogy csak 1 db tojást vettek csak azért, hogy nekem legyen a főzelékbe.

Majd ha szülő leszel, akkor majd rájössz, hogy inkább a gyerekednek veszed meg azt az 1 kg gyümölcsöt, vagy bármit, és inkább magadon spórolsz és nem a gyerekeden.

2023. jan. 23. 09:45
 8/42 anonim ***** válasza:
22%
Szülő vagyok. Hogy jön ide most ez? Meg amit írkálsz? Még mindig ott tartunk, hogy nem a gyümölcs meg a zöldség a drága, meg tudnád venni ha akarnád. Akár magadnak is
2023. jan. 23. 09:50
 9/42 anonim ***** válasza:
77%
1 kg alma vagy narancs példaul 350ft. Veszel 2-2 kg, 1500 ft-ból kijön és az egész család tud gyümölcsöt enni egy hétig
2023. jan. 23. 09:53
 10/42 anonim ***** válasza:
87%

A nasikat, üdítöket, alkoholt (sört is), félkész- meg készételeket elhagyni, nem rendelni, sokkal több zöldséget venni - az idényzöldségek: káposzta, leveszöldség, cékla, stb olcsó, de a fagyasztott sem drága -, kevés húsfélét venni, mert egyrészt drága, másrészt meg semmi szükség mindennap húst enni, hetente kétszer lenne inkább egészséges. Természetesen mindent otthon készíteni nyers alapanyagokból, heti étrendet elöre megtervezni és semmit nem dobni ki.

Mielött beleköt a 6-os, van gyerekem, nem is egy, de ettöl még mi sem kenyéren meg vizen élünk!

2023. jan. 23. 09:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!