Ilyen árak mellett, hogy lehetne egészségesen/változatosan étkezni? Esetleg fogyni?
Te írtad értetlenkedve, hogy hogy lehet az, hogy valakinek nem futja gyümölcsre/zöldségre.
Talán úgy, hogy szegény, és inkább, amilye van a gyerekére költi, mint a 3-as, kin kiadtál. Ilyen egyszerű. Nem mindenki keres nettó 200-250 ezret. Van, aki ettől kevesebből él.
Én tudom, hogy mennyi egy kg narancs. Viszont van, aki nem teheti ezt meg, ezt értsd meg! Remélem ez nem esik nehezedre!
Higgyj, amit akarsz, írj rá a 3-as válaszolóra, ne nekem pampogj itt, te érzelmileg visszamaradott ember!
Ahogy írtàk előttem is.A káposzta,a burgonya ,az alma,zabpehely stb.nem drága.
Egyèbként a fagyasztott zöldségek is egészsègesek,azok olcsóbbak.Gyakran eszek quinoát répával meg fűszerekkel.
Nem tudom neked mi számít drágának.
11-es: NEM narancsot kell venni, hanem almát, körtét, a narancs fele ugyanis héja.
De éppen most néztem meg, a narancs kilója is 600-800 Ft között van!
Másrészt nem egy kilót kell enni a gyümölcsökböl, hanem 1-2 darabot, akkor sokkal tovább elég.
Másrészt tapasztalatom szerint akik azon pampognak, hogy drága a zöldség meg gyümölcs, simán dohányoznak, veszik a csipszeket, üdítöket, pedig ezek elhagyásávan böven jutna mindenre, ami tényleg kell.
Neked is mondom, ha már te se tudsz mondatot értelmezni, ne nekem írj, hanem 3-as kommentelőnek, nem én panaszkodom, hogy drága a zöldség, gyümölcs. Ott az illetékes, vele meccseljétek le!
Teljesen mindegy, ki problémázik, nem csak a 3-as írt ilyeneket, te is nagyon egyetértettél vele a válaszod alapján.
Másrészt a lényeg nem az, hogy ki írta, hanem hogy nincs igaza, ha valaki tényleg odafigyel, a szezonális zöldség-gyümölcs választékból böven meg tudja engedni magának az egészséges étkezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!