Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogadjam el magam?

Hogyan fogadjam el magam?

Figyelt kérdés

34 éves vagyok, két gyerekem van, mindkétszer sokat híztam, és irtó gyorsan lefogytam. Szülések előtt 58-60 kg voltam, most 53-55. (168 cm) azelőtt m-es, most xs-s meretet hordok. Mindenki azt mondja hogy nagyon vékony vagyok.

Heti 3-5ször itthon tornazok.

Jobban nézek ki mint valaha, de még mindig nem tetszem magamnak. Ostorozom magam hogy nem tudok elég keveset enni, az éhezést nem bírom. A diétákat betartani 2-3 hétig tudom.

Rettegek a hízástól, pedig a maximum, amikor egyszer nagyon meghiztam, akkor voltam 64. Amúgy mindig 53-60 között voltam.

Vastagnak látom a combom.

Még jobb akarok lenni. De nemtudom miért? Izmos akarok lenni, de közben jó lenne végre elfogadni magam, hogy ne úgy egyek hogy na ez most hizlal.

Két gyereket szültem és mégsem híztam el. De mégis szarul érzem magam. Miért?

Lehetnék büszke is.

Rettegek attól hogy újra 60 kg leszek. A télen most vagy másfél kilot híztam, gondolom a kevesebb mozgás miatt. Emiatt is kivagyok, és próbálok kevesebbet enni.

De tudom ez az egész nem normális amit csinálok 😔

2023. jan. 29. 10:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Pedig tök jól nézhetsz ki. Ha nem lennél házas, én szívesen dicsérném, hogy milyen jó alakod van.
2023. jan. 30. 15:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Pedig sok edzéssel 60-al is jól nèznèl ki.
2023. jan. 31. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!