Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogadjam el, hogy többet...

Hogy fogadjam el, hogy többet nem kéne mérnem magam?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Úgy egy éve anorexiás voltam, aztán sikerült kilábalnom belőle, eredmény plusz 15 kiló... Ez teljesen tönkretett, mikor megláttam a mérlegen, teljes depresszióba estem. Azóta nehéz a fogyás, de a sportteljesítményem viszont elképesztően sokat javult. Próbálom azt, hogy centikben mérjem a fogyást, ne kgban. Vagyis ezt most döntöttem el, a mérleget pedig próbálom mellőzni, de borzasztóan nehéz, mert ugye függő voltam, de többé nem akarok visszaesni, mert újabb jojó-effektus lesz a vége, és megint elájulok edzésen. Tudnátok mondani pár történetet vagy valamit, ami segít elfogadni, hogy a mérleg hazudik és a centik és az állóképesség a mérvadó? Mert ezzel tisztában vagyok, de borzasztó nehéz, és amikor heti egyszer mérlegre állok, és hiába látom a tükörben a változást, nem érdekel, csak az, hogy feljött két deka. 17/L
2019. júl. 10. 06:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem van, hogy egy nap 2 kilót változik a súlyom. Attóp függően, hogy mennyit iszom, mennyit izzadok. A menstruációs ciklus is befolyásolja. A mérlegnek nem szabad hinni. 2 deka az annyi, hogy megittál egy pohár vizet. Teljesen lényegtelen mit mutat. Én méréshez centit használok mert az megbízható.
2019. júl. 10. 08:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Hány kg és milyen magas vagy?
2019. júl. 10. 11:25
 3/4 A kérdező kommentje:
165/68...
2019. júl. 10. 11:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Dobd ki a mérleget és beszéld meg a háziorvossal a diétádat
2019. júl. 10. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!