Hogy fogadjam el, hogy többet nem kéne mérnem magam?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Úgy egy éve anorexiás voltam, aztán sikerült kilábalnom belőle, eredmény plusz 15 kiló... Ez teljesen tönkretett, mikor megláttam a mérlegen, teljes depresszióba estem. Azóta nehéz a fogyás, de a sportteljesítményem viszont elképesztően sokat javult. Próbálom azt, hogy centikben mérjem a fogyást, ne kgban. Vagyis ezt most döntöttem el, a mérleget pedig próbálom mellőzni, de borzasztóan nehéz, mert ugye függő voltam, de többé nem akarok visszaesni, mert újabb jojó-effektus lesz a vége, és megint elájulok edzésen. Tudnátok mondani pár történetet vagy valamit, ami segít elfogadni, hogy a mérleg hazudik és a centik és az állóképesség a mérvadó? Mert ezzel tisztában vagyok, de borzasztó nehéz, és amikor heti egyszer mérlegre állok, és hiába látom a tükörben a változást, nem érdekel, csak az, hogy feljött két deka. 17/L2019. júl. 10. 06:51
1/4 anonim válasza:
Nekem van, hogy egy nap 2 kilót változik a súlyom. Attóp függően, hogy mennyit iszom, mennyit izzadok. A menstruációs ciklus is befolyásolja. A mérlegnek nem szabad hinni. 2 deka az annyi, hogy megittál egy pohár vizet. Teljesen lényegtelen mit mutat. Én méréshez centit használok mert az megbízható.
3/4 A kérdező kommentje:
165/68...
2019. júl. 10. 11:33
4/4 anonim válasza:
Dobd ki a mérleget és beszéld meg a háziorvossal a diétádat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!