Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Zoknival miért mutat többet a...

Zoknival miért mutat többet a mérleg?

Figyelt kérdés
Ma megmértem magam mert kíváncsi voltam zoknival 60kg voltam és zokni nélkül pedig csak 58kg. Ennyire befolyásolja a zokni vagy mi?:DD

2019. máj. 24. 19:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor az is számít, hogy milyen szögben állsz a mérlegen. Ezért legtöbbször nem is lehet egymás után két egyformát mérni. Mondjuk, az én mérlegem max. fél kiló eltérést mutat két mérés között...
2019. máj. 24. 20:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha közvetlen egymás után történt a két mérés, azaz nem telt el közte sok idő, nem ettél, ittál semmit, és nem voltál wc-n sem, akkor két dolog elképzelhető, vagy az egyik alkalommal a mérleg más részére nehezedett a súlyod, pl a sarkadra, vagy kissé lábujjhegyre álltál, vagy a mérleged pontossága legfeljebb ± 1-2 kg. Utóbbi esetben javaslok új mérleget venni.
2019. máj. 24. 20:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Két kilós zokni - LOL

Amúgy valóban az olcsóbb mérlegeknél az sem mindegy, hogy melyik pontra állunk.

2019. máj. 24. 21:35
 4/7 dellfil ***** válasza:
100%

Így van nem mindegy hova helyezed a súlypontodat. Mezítláb - ösztönösen - másképp állsz a talpadon, mint zokniban. Másképp osztod el a testsúlyod. (Pl. lábujjhegy, vs. sarok.)

Mert kétlem, hogy két kilós a zoknid, mert gondolom, időnként ki is mosod... :D

dellfil

2019. máj. 25. 01:40
 5/7 lilla64 ***** válasza:
100%
Milyen mérleged van?Mert vannak olyanok amire mezitláb kell ráállni.És az se mindegy,hogy milyen szögben állsz.
2019. máj. 25. 06:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Kőzoknid van? :D

Figyu, mikor vettem a mérlegem, (nem a leggagyibb, de nem túl minőségi), elolvastam róla amit hirtelen elértem. Sokan azt írták róla, hogy 1-1,5 kilós tévedés gyakran előfordul a méréseinél. Én úgy is kezelem. Mármint hogy +-1,5 kg is lehet a való....

MOndjuk nálam az a röhej, hogy vagy 2 hete mindig ugyanazt a számot, vagyis 55,3 kg-ot mutat. Volt már pedig hogy direkt ellenőriztem, hogy sok kajálás után is ráálltam vagy épp wcre menetel után. de semmi, 2 hete 55,3. Vicces.

2019. máj. 25. 08:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy mérés nem mérés... Az én mérlegem útmutatójában az van, hogy ha pontos eredményt szeretnék, akkor kőpadlóra tegyem és 3 mérést átlagoljak. Pláne ha nem is digitális a mérleged, ott kis "ügyeskedéssel", lassan lépek rá, gyorsan lépek rá, billegek erre-arra, simán "le lehet faragni" 1-2 kg-t.
2019. jún. 21. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!