3 nap múlva 1,5kg-mal többet muatott a mérleg. Ez a súly beépült a testembe?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet hogy egy viszonylag nagy fogyáson vagyok túl.
Szerdán 71.5kg voltam és akkor gondoltam hogy 1,5kg mulva elérem a célom, mostmár ehetek picivel tőlöbbet. De sajnos az utóbbi 3napban egyáltalán nem tudtam kontrollálni az étkezésemet. Tegnap 21órakkor egy tányér bolognait ettem és 4db túrógombócot. Ma egy tányér tojásos nokedlit. Meg gyümölcsöket. Azóta nem voltam nagyvécézni.
Ma amikor rá álltam a mérlegee 72,9kg voltam. Ez a súlytöblet a salakanyagokkal kiürül a szervezetemből vagy beépült?
Köszi a válaszokat.
2019. máj. 12. 16:18
1/4 anonim válasza:
Három nap alatt nem hízol ennyit, nyugi. Persze, valamennyit lehet hogy híztál, de nem másfél kilót. Mondjuk 30 dekát maximum. Térj vissza most a rendes diétádhoz, egy-két hét múlva nyoma sem lesz ennek a pár napnak.
2/4 lilla64 válasza:
Valamennyi kiürül,de ha meg akarod tartani ezt a testsúlyodat,amit a fogyózással elértél,nem ajánlom,hogy este teleedd magad
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Tényleg eléggé aggódom mert horror sztorikat olvastam a neten :/
2019. máj. 12. 17:15
4/4 anonim válasza:
Ne aggódj ki fogod szarni, egy jó nagy vastag kábel formájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!