Hogyan fogadjam el magam?
Közel 30 kilót fogytam (98-ról 69-re) de még mindig azt a kövér lányt látom a tükörben és egyre rosszabb. Szeretnék még egy 5 kgt fogyni de nem tudom lenne értelme ha egyre nagyobbnak látom magam. Vagdosom magam és depresszióban + pánikbetegségben szenvedek. Hogyan fogadjam el az új testem és hogyan lépjek zúl a testképzavaron. Sokszor már úgy érzem jobb lenne meghalni. A több évnyi lelki és fizikai bántalmak után döntöttem hogy lefogyok...
168 cm, 69 kg, 15/L
Szia!
Én is egy kövér disznót láttam a tükörben, mert másoknak akartam megfelelni. Bámultam a TV-t és néztem a sok csontsovány lányokat. Sosem leszek olyan szép, olyan karcsú, mint ők. De kit érdekel?
30 kilót lefogytál, gondolom nem sok idő alatt, megszoktad azt, hogy kövér vagy, idő kell hozzá, hogy lásd az eredményeidet.
A depressziót és a pánikbetegséget magadon diagnosztizáltad, vagy szakember állapította meg?
Békélj meg önmagaddal, helyezd inkább a belső jó tulajdonságaidat előtérbe, hidd el segíteni fog ahhoz, hogy a külsődet is szebben lásd.
A vagdosáshoz nem tudok mit hozzáfűzni.
Ha bővebb tanácsokat kérsz, írj privát üzenetet!
Es miert irigykrdsz rajuk? Szerinted nekik jo eletuk van?
Nekem van ket anorexias ismerosom...ne kivanj magadnak hulyeseget...
Pszichologushoz nem jarsz?
Amig nem szelesedik a latokorod, addig csak ezeket amodelleket fogod latni? Kapcsold ki a gepet, telefont, tevet es menj ki setalni...hany molett not fogsz latni? Nagyon sokat. Es boldogok? Igen.
Az elet nem csak a kulsosegeken alapul, ha boldog, becsuletes ember szeretnel lenni.
Engem is sokszor bantottak fiuk, sot egyszer meg is vertek...es? Addig nem hagytak abba, mig ki nem rohogom oket. 😉
Szia!
Először is nagy gratula a fogyáshoz!!!
Tudod, mekkora akaraterőt igényel? Tudod, milyen erős vagy, hogy megcsináltad??! Nagyon szép eredmény!
Igaz, én "csak" 20-22 kgot fogytam. De tudom, mennyi időbe telik.
Kell egy kis idő, mire átáll az "agyad" és megtanulod kezelni, hogy nem, nem az XXL-es ruhák kellenek a boltban, hanem vehetsz M-eset (vagy nem tudom, most milyet veszel)
kell egy kis idő, mire megtanulod, hogy igenis, változott az alakod, a pasik megnéznek az utcán.
Bulizni szoktál? Itt a nyár!! Menj bulizni, igyál - de csak módjával persze, hisz 15 éves vagy :D - de engedd el magad!! Menj diszkóba, járj ismerkedni!
Én is voltam depressziós, eléggé mélyponton voltam - én is fogyás után, de csak azért mert a "barátaim" hátba szúrtak, és nagyon egyedül maradtam.
Emberek között kell lenned! Ne legyél egyedül!
Amúgy, ha még - 5 kg-al éreznéd magad tökéletesen, én azt mondom, folytasd a fogyit, amíg elégedett nem leszel magaddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!