Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 90 kg-ról is lassan mennek le...

90 kg-ról is lassan mennek le a kilók? Nem ugy van,hogy akin nagy a súlyfelesleg az első 10kg szinte csak lerepül?

Figyelt kérdés

158cm vagyok

25 éves lány

90 kilónál volt az indulás

A fogyokúrám 3 hete tart az eredményem pedig -5kg

Nagyon csalódott vagyok,a kitartásom továbbá is megvan,de én abba biztam hogy majd gyorsabban megy le a nagy felesleg miatt.

Ebbe az ütembe elég messze van még a cél ami 55kg lenne

Összesen még -30kg szeretnék leadni

2023. jan. 18. 21:30
1 2
 11/13 hosszúhajú ***** válasza:
a dupla ennyit úgy értettem, hogy terveid szerint nem 5 hanem 10 kiló
2023. jan. 20. 19:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha 150 kg lennél, akkor lehet hogy lement volna 10 kg az első három héten :-) A tied azért nem annyira nagy súlyfelesleg. Teljesen jó a -5 kg, sőt, igen jó. Ne rohanj sehova, tudod, ez olyan, mint az egyetem: nem bekerülni nehéz, hanem bennmaradni. Az érettségi előtt valahogy nem így éreztük... De most neked is, nem a fogyás a legnehezebb, hanem hogy utána meg is tartsd az eredményt, ahhoz meg az a jobb, ha lassabban fogysz le. 1 év teljesen jó idő ennyi felesleghez, de a nagyja már az első fél évben le fog menni azért, mert az eleje tényleg gyorsabb.
2023. jan. 20. 21:36
 13/13 anonim ***** válasza:

Egyrészt a 90kg nem extrém nagy súly, másrészt egyáltalán nem törvényszerű, hogy valaki gyorsan fogy csak mert nagy feleslege van. Én pl mindig is, bárhogy csináltam, nagyon nehezen, lassan fogytam és nagyon gyorsan híztam mikor nem figyeltem az étrendemre.

Az össz fogyásom -103kg, 3 év alatt ment le és 1 éve tartom. Ha kiszámolod, ez egy elég lassú fogyás volt, átlagosan, havi szinten nincs 3 kg sem.

De nem is az a lényeg, hogy gyorsan lemenjen, hanem az, hogy utána is tudd tartani az eredményt.:)

Ne legyél ilyen türelmetlen.

2023. jan. 21. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!